Tiistain jälkeen on kiirettä pitänyt, mutta paikallamakuuta ollaan treenattu lähes päivittäin. Perjantaina käytiin Vantaalla Annen ja Reetan luona. Otettiin vähän paikallamkuuta, ideana saada positiivinen kokemus (tiistain treenien takia) ja lisää itseluottamusta. Nita piippaili muutamia kertoja kun paikallamakuu alkoi, mutta hiljeni sitten. Annen mukaan oli ollut levollinen, mutta tuijotellut Annea kun itse olin piilossa. Paikallamakuun jälkeen siirryimme nurmikentälle ja tytöt pääsivät siellä leikkimään. Voi noita ihania trikki tyttöjä! Kiitos Anne mukavasta seurasta, ja Nita kiittää kun vihdoin pääsi leikkimään Reetan kanssa.

Launtaina käytiin Sirkuskentällä ottamassa paikallamakuu Tarana kanssa. Nita piippaili alkuun mutta hiljeni sitten. Otin myös yhden luoksetulon pysäytyksen, oli mkaee! Muuatmat liikkeestä maahanmenot, jossa taas jäi seisomaan, voihan prkl! Meni kyllä maahankin, mutta kumminkin ärsyttää.

Tänään olikin sitten tokokoe Vihdissä, tuomaroimassa Saija Pollari, joka mulle ihan tuntematon. Koe oli Tervalammen koulun kentällä, eli rauhallisella paikalla, mutta skeittari poikia siellä oli häiriönä, mutta meitäpä ei skeittarit haittaa! Jotkut koirat otti todella paljon häiriötä skeittareista. Paikallamakuu oli jaettu kolmeen ryhmään eli neljä koirakkoa per ryhmä. Meidän ryhmässä oli vain kolme koska yhdellä nartulla oli alkanut juoksut. Ekassa ryhmässä kaksi koiraa karkas, ja sama jatkui meidän ryhmässä. Reunimmaisena ollut corgi nousi istumaan aika ajoissa ja vasemmalla puolella ollut berni nousi istumaan, seisomaan ja lopulta tuli omistajan luokse teltan taakse. Nita piippas alkuun kaks kertaa, jonka jälkeen oli ollut ihan rauhassa, mutta joka kerta kun joku koirista oli liikkunut, oli Nita ensin katsonut mun perään teltan luokse ja kun mua ei näkynyt niin oli ottanut katsekontaktia Anneen. No meillä oli siis onnistunut paikallamakuu ja saatiin 9,5 p. (0,5 p. vähensi piippailusta). Ennen kuin päästiin suorittamaan muut liikkeet niin jouduttiin odotella aika pitkä tovi ja lämpönen keli aiheutti pientä flegmaattisuutta, Nita ei siis ollut se pirteä itsensä. Seuraamisesta saatiin 9,5p. Liikaa pisteitä, konatkti hävis muutaman kerran ja jätätti kun mentiin kehän laitaa kohden ja siellä olleiden katsojien lähelle, mutta muuten hyvin. Maahanmeno hyvä mutta pikkasen hidas, mutta kumminkin antoi 10p. Luoksetulo oli hyvä ja siitä 9,5p. 0,5 p. lähti todennäköisesti ihan hemmetin vinosta pa:sta. Seisomisesta 9 p. (käden kanssa ongelmia). Just kun liikkuri antoi käskyn niin Nitan kirsu kosketti mun sormia, siirsin kättä ja sen jälkeen annoin käskyn, pysähty hyvin, piste lähti kädestä vaikka totesikin että ei ollut käsiapu. Noutoon en ole tyytyväinen, jouduin antamaan kaksoiskäskyn (jälleen), itse nouto oli kyllä hyvä, eli 8p. Kaukoista 9, tyytyväinen tähän. Esteellä jälleen sama ongelma, kääntyy hypätessä ja ajautuu esteen sivuun jonne istui hyvin. Annoin vartaloavun ja sieltähän se tuli esteen yli ja perusasentoon, tästä 8, totesi että tais olla harkittu teko (kyllä, tarkkaan mietitty). Kokonaisvaikutus 9, rauhallinen ja hieno suoritus. Yhteispisteet 182p. KP ja luokkavoitto! Olen todella tyytyväinen tulokseen, vaikkei sitä parasta meitä ollutkaan. Lämmin keli vaikutti Nitaan selvästi, teki rauhallisesti, ei sellasella innolla mitä olisin toivonut, mutta tulos mitä parhain. Nyt vaan treenaamaan voittajan liikkeitä, koska sitä TK2, ei haluta.

 (kuva: Anne N-L)

kuva: Anne N-L

kuva: Anne N-L

kuva: Anne N-L

kuva: Anne N-L

 Kiitos vielä te kaikki, jotka olette meidän kanssa treenanneet, tsempanneet ja antaneet hyviä vinkkejä. Suuret kiitokset erityisesti Kirsille!