Torstaina oli Hakkilassa omatoimi agitreenit. Hallissa oli todella kuuma ja hiostava ilma joten ei kovin kauaa viihdytty. Tein Nitan kanssa treeniä jossa kepit, josta putkeen joka oli pimeessä kulmassa (putki oli U:n muotoinen ja suuaukot oli poispäin). Lähetin kepeille ja meni hienosti joka kerta oikeesta kohtaa sisälle, vauhtia oli myös mukavasti. Kepeiltä pimee putkikulma oli ekalla kerralla vähän hankala, mutta tokalla kerralla meni jo paremmin. Ohjaisn kyllä ekalla kerralla vähän huonosti. Lähetin Nitaa kepeille niin että itse oli milloin milläkin puolella, ei vaikuttanut mitenkään, meni hienosti ja omatoimisesti . Kontaktit puomilla ja A:lla meni hyivn. Välillä oli nami-alustalla namia ja välillä ei. Harjottelin myös sylkkäriä, koska en sitä hirveesti oo käyttäny, mutta eipä se nytkään kauheen hyvälle tuntunu.Nita törmäs jopa kerran esteeseen, niin että kattu riman ja siivekkeen sekaan. Vähän heilutti päätään,  mutta otin heti muutaman toiston ettei jää mitään ikäviä musitoja, hyvin hyppäs. Oli liian jyrkkä hyppy ku meni estettä päin. Otin myös keinua. Juoksin vähän keinun ohi samalla kun annoin hidastuskäskyn, no ei kunnolla hidastanu ja keinu rämähti ikävästi alas. Otin uudestaan rauhassa, mutta hyppäs pois ennen kontaktikohtaa. Otin uudestaan nami kädessä ja hidastin Nitaa, käskin pysähtyä kun keinu oli maassa, annoin namin ja luvalla pois. Kerta vielä samalla tavalla, hyvin meni.

Lauantaina kävin illalla pyöräilemässä Nitan kanssa. Meni tosi kivasti, vaikka mentiinkin uutta lenkkiä. Tai uutta ja uutta, kyllä me siellä ollaan kävellen käyty, mutta siis eka kerta pyörällä. Otin muutaman intervallin lujaa laukkaa, muuten mentiin ravia. Nita ei ottanu yhtään häiriötä vaikka skootteri ja muutama pyöräilijä meni ohi. Hyvä likka .

Tänään sunnuntaina käytiin Laurinlahdessa koirarannalla, Lea ja koirat oli mukana. Ronja ja Ruuti ui ja haki leluja vedestä, mutta Nita pysy rannalla. Heittelin Nitalle frisbeetä ja neiti oli ihan tohkeissaan. Toi frisbee on ollu jemmassa ja löysin sen eilen ku siivosin.. On kyllä ihan hyvä ettei aina käytä samoja leluja, lelut on paljon kivempia kun niillä ei aina saa leikkiä, ei siis väsy niihin samalla tavalla kun jos ne kaikki olis koko ajan saatavilla.

Rantareissun jälkeen olikin jo kiire kotiin kun piti vaihtaa vaatteet ja laittaa tukka kesäjuhlia varten. Meillä oli perinteiset kesäjuhlat tädin luona. Tää on muutaman vuoden vanhan traditio, koko suku kokoontuu tädin luokse kun serkku perheineen tulee Englannista käymään. Helpompi meidän serkulle kun näkee yhtenä päivänä koko suvun niin ehtii suomi-loman aikana tehä muutakin ku juosta sukulaisissa. Oli kyllä kiva päivä .

Ruuti & Nita

Illalla vielä lähdettiin Nitan kanssa kävellen mun vanhempien luokse hakemaan Nitalle ruokaa. Mä oon "vuokrannu" vanhempien pakastinkaapista yhen lokeron Nitan ruuille. Käyn n. 3-4 viikon välein Murren murkinasta hakee Nitalle lihat ja ne ei meidän omaan pakastimeen kaikki mahdu, niin pitää viedä loput aina vanhemmille. Olis kai ihan fiksuu ostaa joku erillinen arkku- tai kaappipakastin, mutta eipä se oikeen minnekkään järkevään paikkaan mahtuis. Miks tollasessa tavallisen kokosessa jääkaappi-pakastin yhdistelmässä on niin vähän pakastin tilaa? Tossa meijänkin normikokosessa pakkasessa on 3 lokeroa!!! Eihän se mihinkään riitä. Sit joskus ku me se toinen koira hankitaan ni on pakko ostaa joku erillinen arkkupakastin, muuten tarttee vanhemmilta jo useamman pakastinlokeron ja mä vähän luulen ettei niitä kiinnosta puolta pakastinta koirien käyttöön antaa

Matkalla vanhemmille otin Latokasken urheilukentällä vähän tokoa. Alkuun paikallamakuu, Nitalla selkä kävelytietä päin ja pää kohti kenttää. Häiriötä oli jonkun verran, kävelytiellä 6 m päässä käveli ihmisiä koirineen ja kentän toisella laidalla pelattiin jalkapalloa. Nita meni ekasta käskystä maahan, menin 10 m päähän. Oli rauhallinen, ei läähättäny yhtään. 45 sek. päästä siirryin 20 metriin, jossa seisoin loput 45 sek. Nita pysy tosi hyvin ja oli ihan hiljaa, ei läähättäny, JESS! Palkaks leikittiin narupallolla. Seuraamista, käännös vasempaan, suoraa 5 m, käännös oikeeseen, suoraa 3 m jonka jälkeen maahan. Oli kivan nopee maahanmeno. Liikkeestä seis, pysähty 5 :nellä askellella, uusiks, nyt paremmin. Taas narupallo kehiin ja treenit loppu siihen. Leikin jälkeen vanhempien luokse, siellä hengailua ja muutaman tunnin jälkeen käveltiin takaisin kotiin.