Aamulla ajelin huonossa säässä Juvanmalmille. Lunta oli taas yönaikana tullut aika lailla ja teitä ei ollut vielä ehditty aurata. Varsinkin tie hallille oli aivan kamala, onneks päästiin sentään perille. Rakennettiin sama rata kun eilen Hyvinkäällä ja sitten muuten vaan putkeen lähetyksiä. Tein tuon eilisen radan pätkissä jotta sain Nitan keskittymään keppeihin, meni hyvin, jopa avokulma kepeille. Tein liikaa koska jossain vaiheessa ei oikeen enää keskittynyt keppeihin vaan jäi kesken kaiken haistelemaan maata. Olisi pitänyt lopettaa vähän aikaisemmin tuo tehtävä.

Otin erikseen vielä putkeen lähettämisiä, laitoin esteen putken kumpaankin päähän ja lähetin Nitaa eri kulmista esteelle jolloin kulma putkellekin muuttui. Tein tätä treeniä niin että itse jäin Nitan viereen ekalle esteelle ja lähetin siitä käskyllä este-putki-este. Olin etukäteen vienyt lelun viimesen esteen taakse. Nita irtosi hyvin, ei odottanut että olisin juossut mukana putkelle tai viimesell esteelle, eli irtosi tänään ihan hyvin. Loppuun vielä A:lla kontaktia, hyvin meni.

Käytin taas puolet ajasta tokoiluun. Paikallaolo 1min 30 sec. meni todella hienosti. Nita oli todella levollinen, hyvä! Liikkeestä maahan meni hyvin, tosin on alkanut ennakoimaan sivulletuloa, joten tein liikkeen kävelin pois, tulin luokse ja tässä vaiheessa Nita on tullut ilman käskyä sivulle joten tein useamman kerran niin että tulin Nitan viereen mutta kävelin uudestaan pois. Toimi hyvin koska muutaman kerran jälkeen ei enää ennakoinut. Liikkeestä seis, hieno. Luoksetulo, jossa tuli hyvällä laukalla (välillä nimittäin tullut ravilla). Seuraamiset hyviä, käännöksissä namiapu, näin toimi hyvin, tiiviit käännökset.