Tänään oli aktiivi collieiden järjestämä 2 x 2h agility kurssi. Sää oli mitä kamalin, vettä tuli enemmän kun laki sallii, onneksi on goretex:it keksitty niin ei travinnut kastua. Luulin itseasiassa että takista tuli vedet läpi mutta kotona huomasin että vaatteet oli huppua lukuunottamatta kuivat

Osallistujia taisi olla 11 ja meidät oli jaettu kahteen ryhmään. Hanna Piepponen sekä Heidi Kakkonen olivat meitä treenaamassa. Hannan kanssa treenattiin pientä radanpätkää ja Heidin kanssa ohjausta kahdella esteellä.

Rata: rengas -  putki - okseri - este - este - pituus - puomi.

Rata vaikutti kohtuu helpolta, mutta ongelmia oli. Nita  meni hyvin rengas - putki - okseri osuuden hyvin, mutta meni 4. esteen ali. Teki tämän useamman kerran joten päätettiin ottaa ensin vain 4 estettä niin että Hanna piti palkkaa esteen takana. Nita meni edelleen muutaman kerran ali, kunnes muutettiin myös ohjaustani. Ohjasin Nitan pidemmälle, en siis jäänyt enää okserin luokse jonka seuraukseni Nita hyppäsikin esteen, hyvä. Sitten yritettiin rataa uudestaan, seuraava ongelma olikin sitten 5. este, tästä Nita meni ohi koska itse olin kääntynyt niin että kroppani ohjasin Nitan esteen ohi. Nita lukee jo hyvin kroppaani, mutta en itse sitä vielä kovin hyvin käytä tai siis käytän, mutta en aina oikein. Muutettiin taas ohjausta niin että tein valssin 4 ja 5 esteen väliin ja 5:lta 6:lle ohjasin takaaleikkauksella. Tämä toimi hyvin ja puomi sitten siihen perään ja nappiin meni. Tuli taas todettua että minun pitäisi itse enemmän miettiä mihin suuntaan kroppani on ja onko yläkroppani kääntynyt hiukan johonkin suuntaan, koska Nita lukee kroppaani jo sen verran hyvin että virheet tulee jatkuvasti omista liikkeistäni. 

Heidin kanssa treenattiin ohjausta kahdella esteellä, Nita oli todella levoton, ei keskittynyt ollenkaan, ei ollut yhtään sellainen kun yleensä treeneissä.. Toivottavasti ensi viikolla keskittyminen olisi parempaa jotta saataisiin enemmän irti treeneistä.