Illalla puol seittemän jälkeen lähin ajamaan Hyvinkäälle paikkaus tunnille. Tarja piti tunnin ja meitä oli vaan kolme koirakkoa. Hallilla oli valmis 1. luokan rata, ei hajuakaan kenen rata ja miltä vuodelta mutta siis kyseessä oli 1. luokan kisarata (hyppyrata). Radalla oli 18 estettä. Rata vaikutti kivalta ja saatiin taas hyvin aikaa tutustua rataan. Ei ollu kovin vaikeeta keksiä ohjauksia joten meni aika kivuttomasti  toi radan läpikäyminen. Oli aika jännää kun yleensä kaikilla tunneilla joilla oon käyny ni porukka kiertää yhessä radan ja yhessä mietitään eri ohjausvaihtoehtoja, no näillä ei vissiin ollu sellasta tapaa koska me kaikki sit kuljettiin rata yksin ja mietittiin ihan hiljaa. Tarjakaan ei mitään ohjeita antanu joten ihan ite sai päätä käyttää.

Me saatiin Nitan kanssa alottaa rata, meni ekalla heti puhtaan radan ja tuntu tosi hyvälle. Kepit oli taas hitaat, mutta meni siis puhtaasti ja hyvä siis sekin. Nita irtosi hyvin ja sain sen lähetettyä hyvin putkelta esteelle, esteeltä pituudelle ja pituudelta putkeen ja pystyin siis ite jättäytymään kauas. Radan loppuosassa oli muutama tiukka käännös mutta hyvin meni nekin . Tuntu tosi hyvälle radan jälkeen. Nita eteni myös tosi hyvää vauhtia, ei mitään epäilystä ettei ihanne aikaan olis ehtiny. Otettiin rata vielä uusiks ja muutettiin ohjausta radan alkupäässä, olin miettiny siihen kahta vaihtoehtoa ja koitin sitten kumpaakin. Täytyy sanoa että eka tuntu ihan pikkasen paremmalta mutta olisin hyvin kisatilanteessa voinu käyttää kumpaa tahansa koska kummatkin oli tosi sujuvia. Hinkattiin myös keppejä. Ei oikeen luistanu missään vaiheessa. Kun Nita meni itsenäisesti niin oli epävarma ja hidas ja kun ohjasin namilla niin ei keskittyny ollenkaan . No keppi treeniä jatketaan kuten ennenkin, kyllä se taas sen vauhdin löytää, toivottavasti... välillä kun jo meni kivalla vauhdilla.

Loppuun muunnelma tosta kisaradasta, olin miettiny siihen vähän erikuviot kun muut, mutta koska mun takaaleikkaus ei kyllä tuntunu kauheen yvälle niin päätin koittaa ohjata samalta puolelta kun muut ja sehän toimi, tosin kepit meni tässä vielä huonommin, blaah!

Loppuverkat jutellen mukavassa seurassa jonka jälkeen Nita autoon ja nokka kohti kotia. Tiedän nyt ehkä mihin seuraan aion liittyä, sain vinkin yheltä naiselta joka oli tolla samalla tunnilla tänään. Saa nähä miten käy, täytyy vielä vähän miettiä.