Tänään ohjatut toko treenit pienen tauon jälkeen, paikalla meidän lisäksi Tara-Satu, Ruuti-Lea sekä Kirsi. Alkuun merkille menoa, tämä olikin uusi juttu, eli aloitettiin ihan alusta koko liike. Eli vein Nitan kanssa merkin taakse palkan, jonka jälkeen palasin lähtöpaikalle josta lähetin Nitan merkille, käsky "merkki". Nita hoksasi tämän heti joten tein vain muutaman toiston jonka jälkeen jätin Nitan istumaan n. 5 m päähän merkistä ja vein yksin palkan, palasin Nitan luokse ja annoin käskyn. Toimi edelleen hyvin. Seuraavaksi kävelin merkille ja laitoin käden taskuun jonka jälkeen leikisti laitoin namin maahan, kävelin Nitan luokse käsky -> Nita ravasi merkille, käsky seis jonka jälkeen Nita pysähtyi jonka jälkeen kävin palkkaamassa merkillä. Lopuski halusin yrittää vielä lelupalkalla, mutta Nita alkoi ennakoimaan pysähdystä ja itse sekoilin "seis" käskyn ja palkkaamisen kanssa joten ei vielä ainakaan toiminut lelulla palkkaaminen, taisi olla minullekkin liikaa ajateltavaa yhdellä kerralla.

Sitten olikin liikkeestä seisomisen vuoro, toimii hyvin, pelkkä käsky riittää, hyvä! Tämän jälkeen seuraamisia niin että Tara ja Ruuti seurasi myös ja seurautettiin toistemme perässä ja vieressä sekä ohitse, meni hyvin.

Lopuksi kaukokäskyjä, jossa käytettiin takapalkkaa. Toimi suurimmaksi osaksi hyvin, mutta muutaman kerran Nita ei mennyt maahan kun vasta kolmannella käskyllä ja nämä kerrat myös liikkui minua kohden, mikä siis ei ollut ollenkaan hyvä. Eli lisätään näitä omatoimisiin treeneihin.

Ensi kerralla Kirsi pitää meille möllitokon jotta voi taas nähdä millä tasolla onkaan. Saadaan pientä kisajännitystä aikaan mikä vaikuttaa ainakin omaan suoritukseen yleensä negatiivisesti. Mutta hyvää harjoitusta.