Oltiin Nitan kanssa pitkästä aikaa näyttelyissä, ei olla käyty sitten viime vuoden marraskuun ja nekin olivat pentunäyttelyt. Pehkoja oli tänään paikalla 54 kpl, narttuja oli 32 ja uroksia 22. Nita osallistui junnu narttuihin ja niitä olikin enemmän kun olisin uskonut, eli 11 kpl.

Nita käyttäytyi hyvin näyttelyissä ja esiintyi hyvin. Nita saikin EH:n johon olen itse tyytyväinen, kun ottaa huomioon että hammaspuutoksiakin on. Tuomari  oli Beligialainen ja hän oli kuulemma hyvin tarkka hampaista. Kuulin jonkun sanovan että useammasta hammaspuutoksesta tuomari antoi H:n ja yhdestä puutoksesta EH:n. Nita oli yllättävän rauhallinen koko päivän, ei vinkunut eikä haukkunut ja viihtyi jopa häkissään.

Itseäni jännitti todella paljon, koska en ole itse esittänyt Nitan kuin yhden kerran aikaisemmin, mutta uskoisin että tuo jännityskin pikku hiljaa laantuu kun vaan käy useammin näyttelyissä. Me ei kyllä taideta Nitan kanssa mennä kun vasta marraskuussa näyttelyihin, kun odotellaan nyt ensin että loputkin karvat lähtee ja sitten vielä että uudet tilalle.

Jos kiinnostaa niin Nitan näyttelyarvostelun voi käydä lukemassa "näyttely tuloksia" sivuilta.