Aamulla oli taas reilut - 20 pakkasta, kun lähdin Nitan kanssa lenkille ja siitä sitten suoraan agihallille. Hallissa oli valmiina rata jota päätettiin käyttää, rataa ei oltu numeroitu joten tehtiin siitä sitten oma versio, silmälläpitäen eilisiä ongelmia. Eli luvassa oli pimeitä putkia ym. Täytyy todeta että radasta tuli hieman liian vaikea ja virheitä tuli enemmän kuin normaalisti. Tuli siis selkeästi haukattua liian iso pala ja samallla huomattua että pitää ottaa vähän takapakkia ja välillä nyt treenata irtoamista ym.

Ylivoimaisesti vaikein kohta minulle ja Nitalle oli pimeä putki (3.), ei meinannut mennä millään, mutta saatiin loppujen lopuksi kyllä onnistuminen, sylkkärillä sain toimimaan. Nitan kanssa ollaan tehty vauhtikontakteja koska on toiminut tähän mennessä, tänään puomilla hyppäsi kontaktin yli, koska vauhtia oli jo sen verran paljon että päätti sitten hypätä. Voi olla että täytyy miettiä uutta ratkaisua kontakteille. Seuraava vaikea kohta oli putki (9.) joka oli puomin alla. Nita ei ensimmäisellä yrityksellä irronnut, mutta toisella irtosi jo hyvin eikä mun tarvinnut saattaa putken suulle asti, onneks. A:n jälkeen hyppäsi esteen 12. väärästä suunnasta, oma moka kun käänsin selän koiralle. Renkaasta meni ohi, tätä tapahtuu aika usein kun lähestytään lujaa renkaalle, kun otan haltuun niin sillon hyppää läpi, mutta jos en niin juoksee ohi.

Keppejä yksittäisenä esteenä ja eilisten ohjeiden mukaan, toimi hyvin kummaltakin puolelta. Eli en antanut mitään käsimerkkiä kun tehtiin väärältä puolelta, jess! Myös kulmaa ja U:ta treenasin yksittäisenä. Tiistaina omatoimivuorolla aion jatkaa keppejen treenaamista sekä irtoamista. Nyt pitää saada irtoamaan paljon paremmin putkelle ja eri suunnista, tänään ei nimittäin oikeen irronnut.

Noin puolet ajasta käytin tokoiluun. Seuraamisetmeni hyvin, käännöksissä kumpaankin suuntaan turhaa väljyyttä, mutta kontakti säilyi hyvin. Liikkeestä maahaan todella hyvä. Liikkeestä seis, ei niin  hyvä, otti aika paljon askelia ennen kuin pysähtyi. Useampi toisto ja hyvin alkoi sujumaan. Luoksetulo jossa nykyään otan suoraan sivulle, meni todella hyvin, tuli hyvällä laukalla. Este meni ihan hyvin, tosin jouduin antamaan kaksi käskyä ja ensimmäisellä kerralla otti paljon askeleita ennen kuin pysähtyi, toisella kerralla pysähtyi nopeammin, hyvä.  Paikallamakuu, oli suht rauhallinen, vaihto lonkkaa, tämän sallin Nitalle koska meillä suurempi ongelma on ääntely ja istumaan nousu. Oli hiljaa 1 min jonka jälkeen otin sivulle ja palkkasin ja takaisin maahan ja jatkoin vielä toisen minuutin. Hyvin meni. Paikallamakuussa Bonnie ja Kiivi oli mukana, välimatkaa n. 4 m.