Perjantaina oli Ansun toko treenit Sirkuskentällä. Demi sai aloittaa. Eipä kauheen hehkeet fiilikset jääny, mutta Ansulta saatiin kyllä tsempitystä ja puitiin juttuja joten kyllä tää tästä. Jotain positiivista kumminkin, eli vauhtinoudot oli paremmat kuin viimeksi, nostaa kapulan nopeammin eikä jää enää ihmettelemään. Demin jälkeen olikin sitten Nooan vuoro ja tietty alko satamaan ihan kaatamalla ja tuuli ihan älyttömästi, Nooa teki siitä huolimatta tosi kivasti. Lopuksi vielä puhuttiin ja kun kotiin lähdön aika tuli niin oltiin taas kuin uitettuja koiria. Kaikki vaatteet kastu taas, mutta onneks mä tällä kertaa tajusin jättää sen kännykän autoon, muuten olis takuu varmasti taas uuden puhelimen osto edessä.

Eilen treffattiin Kirsin kanssa Niittarin kentällä. Demi ja Nooa teki kummatkin kolme settiä ja Demi sai aloittaa. Demi teki siis kolme settiä, pieni leikki joka kerralla ja sen jälkeen autoon. Vähän kokeilin eri leluja, ja neiti leikki kyllä joka kerta  mutta kerran karkasi Kirsin luokse kentän toiselle laidalle, josta kumminkin loppujen lopuksi palasi mun luokse. Eipä siis muuta tehty Demin kanssa. Kirsiä sitten avustin Nooan kanssa, on se kiva pieni poika. 

Tänään tein Demille makkararuudun ekaa kertaa. Tyyppi olikin oikeen pätevä, löysi kaikki nappulat sieltä ruudusta ja pysy hyvin ruudun sisällä. Tarkasteli reunoja, välillä oli joku tassu ruudun ulkopuolella, mutta ei lähtenyt sieltä kokonaan pois. Ruutu oli 1 x 1 m, ja mun mielestä oli kovin pieni joten ens kerralla teen vähän isomman. Demi oli kyllä oikeen pätevä. Lenkillä menin kerran piiloon kun tyyppi taas tapansa mukaan unohti vähän seurata missä mä menin, joten päätin mennä piiloon. Hetken päästä tyttö tuli takasin ja kun löysi mut oli kvoin innoissaan ja mä pääsin palkkaamaan, hyvä.

Demi on muuten meidän talonyhtiön lemppari koira, siis lasten mielestä. Deminkin on ihan innoissaan kun lapset tulee sitä silittämään ja rapsuttamaan. Neiti istuu nätisti alas tyttöjen eteen ja kun ne rapsuttaa niin Demin antaa pusuja naamalle ja häntä heiluu 

Nitan kanssa ollaan vaan lenkkeilty ja hengailtu, pientä toko taukoa pidetään. Nitan kanssa on toko treeneistä kunnon tauot vähän unohtunut pitää, joten tässä nyt korjaillaan tilannetta ja jatketaan tän kuun loppupuolella taas uudella innolla