Nita pääsi tänään aamulla Tamaran käsittelyyn. Edellinen fyssarikäynti oli joulukuussa. Nita on edelleen hyvässä kunnossa, jumeja ei löytynyt yes Edellisellä kerralla selkärangan 6. nikaman kohdalla oli jumi, mutta kun se viimeksi saatiin hierottua se alue niin nyt ei enää siinä mitään jumia ollut, hyvä. Hyvässä lihaskunnossa on koira, pyöräily aloitetaan kohtapuolin ja uintia jatketaan. Venyttelyt samalla tavalla kuin tähänkin mennessä.   Seuraava käynti varattiin jo 2kk päähän, koska tuli puhetta siitä että nyt on agilityt jääny vähän vähemmälle, mutta näyttää sille että päästään taas normaalisti treenaamaan niin on sitten hyvä käydä pian uudestaan tsekkaamassa paikat jonka jälkeen varmaan sitten taas normaaleilla väleillä loppu vuosi mennään. Mä kyllä niin tykkään käyttää Nitaa Tamaralla, on niin kivempi treenata koiralla kun tietää että se on kunnossa ja se että saan palautetta tekemisistämme.

Iltapäivällä veinkin sitten Demin Pialle Hyvinkäälle hoitoon. Kahviteltiin ja tovin siellä hengailin ennen kuin sain nostettua perseeni penkistä ylös laugh Oli kummallista jättää Demi sinne, ihan ekaa kertaa pääsi kakara hoitoon, hui. Taitaa tyyppi selvitä hoidossa ihan hyvin, suurempia ongelmia taitaa olla mulla. Kotiin kun tulin niin lähdin sitten viemään Nitaa vanhemmille, hengailin sielläkin ennen kuin raahauduin kotiin. Nita jäi ilman ongelmia sinne, vaikka tiedänkin että on tän illan vähän levoton, niin se vaan aina menee vaikka onkin ollut siellä useamman kerran hoidossa. Ainakin Nita on perjantaina takuu varmasti ilonen kun sen kotiin haen. Tyyppi on aina ihan onnesta sekaisin kun sen kotiin hakee.

Mutta mä ehkä vähän tässä alan pakkailemaan, tosin yhden yön takia ei ihan kauheasti tartte pakata, mutta jotain kumminkin.