Eilen oltiin sporttikoirahallilla Lean kanssa. Nitalla pääpaino puomin kontakteissa, tehtiin puomia osana rataa, jolloin saatiin vauhtia ja riski kontaktien yli hyppäämiseen kasvaa. Alkuun otin namialustalla muutaman kerran, hyvin pysähtyi ja odotti lupaa tulla pois, otin muutaman ilman namialustaa ja tosi hyvin pysähty. Tähän olis pitäny lopettaa tai laittaa namialusta välillä takasin, mutta mitä tekee Hanna, no jatkaa ilman alustaa ja johan se hurtta tulee läpi tai pysähtyy just ja just ja lopulta tassut "tippuu" pois kontaktilta, blaah! Niin ärsyttävää ettei taaskaan voinu edetä järkevästi, sain kumminkin loppuun myös onnistuneita, mutta ei sen näin pitäis mennä. Nita treenasi myös sylkkäriä radanpätkällä ja hyppytekniikkaa jossa oli pitenevä sarja 5 - 5,5 - 6 -6,5 - 7. Rimat ei yhtään kolissu, jess! Keppejä muutama toisto, hyi hitsit että oli hidas ja pää ylhäällä eli huonolla tekniikalla vaihteeks. 

 
Demi pääsi myös touhuamaan, tehtiin takaakiertoja siivekkeen ympäri (kettu repolainen apuna), eli ilman hyppyä tietenkin. Takaakiertoja tehtiin x4, kumpaankin suuntaan kaks. Harjoiteltiin myös toko juttuja, sivulletuloa x 4, pari oikeen pätevää. Ja liikkeestä maahanmenon alkeiden alkeita. Demi osaa maahanmenon istumisen kautta, mutta seisomisen kautta ollut vaikeita joten siirryttiin siihen ja helpommin meni kun peruuttelin namin kanssa ja siiten sitten maahan, oli kyllä pätevä ja ihanan innokas.
 
Demi ja Nita on nyt parempia kavereita, nukkuvat ihan vieri vieressä (osan ajasta) ja leikkivät yhdessä 
 
 
Tänään mentiin lenkkeilemään Kaitalammelle Erikan ja koirien kanssa. Oltiin reilu 2h lenkkeilemässä ja aivan ihanaa oli. Nita ja Demi oli kummatkin mukana, Demia matkusti sylissä osan matkaa kun tehtiin sen verran pitkä lenkki. Kamera oli mukana, joten muutaman kuvan saan myös tänne laitettua. Tara ja Nita pääs leikkimään, tosin Nita ei kyllä kovin siitä innostunut, Tara kyllä yritti saada Nitaa leikkimään mutta ei oikeen onnistunut. Nitan hihnankin onnistuin tiputtamaan jonnekkin metsään ja sitähän yritettiin etsiä, mutta turhaan. Yritettiin jopa vähän epätoivoisesti saada Tara ja Nita etsimään ja hetken jo näytti siltä että Tara tiesi mitä oli etsimässä, mutta ei löytynyt. Eipä sillä nyt niin väliä, Nita kulki oikein mallikkaasti ihmisten ja koirien ohi ilman hihnaakin. 
Kaitalammen maisemia...
 
 
Demi 10 vko
 
Tara the tasapainoilija 
 
pakollinen poseeraus Tara & Nita
 
Demi & Nita
 
Kiitos Erika mukavasta lenkistä