Käytiin Erikan ja Kirsin kanssa vähän tokottelemassa Puolarmaarissa. Erika aloitti Taran kanssa joten Nita pääsi puuhun kiinni odottelemaan ja Demi odotti Nitan vieressä häkissä. Nita oli tänään vallattomalla tuulella, oli aivan muissa maailmoissa rallatteli vaan. Aloitin ruudulla, jota on viime aikoina tehny hyvin, nyt ei löytäny millään, bongaili vaan noutokapuloita ym... argh! Otin ihan läheltä ja kävin näyttämässä, kyllä se lopulta löyty, mutta kaameeta sekoilua. Ruudun jälkeen hyppynoutoa, heitto vinoon, lähti kyllä esteen kautta ja nouti, mutta palautti esteen ohi. Otin uudestaan ja heitin tahallaan vinoon, nyt autoin palautuksessa hieman jotta tulisi esteen kautta, hyvä. Vielä toiselle puolelle vinoon, nyt ilman apuja. Ruudun loppuosaa, vein Nitan ruutuun maahan ja käskytyksen alla tein ruudun loppun. Nita lähti ruudusta seuraamaan vasta kolmannella käskyllä, ei oikeen uskonu että sieltä ruudusta voi lähteä seuraamaankin. Tätä pitäis treenata, muistaakseni otettu vaan muutaman kerran. Sitten siirryttiin liikkeestä istumiseen, autoin kädellä ja paljon, seisoo vaan. Jouduin hidastamaan omaa vauhtia ja antamaan kunnon avun jotta istui. Sain muutaman todella hyvänkin ilman käsiapuja, mutta kun sitten taas ahnehdin niin johan taas vikalla yrityksellä tuli seisominen ja jouduin vielä ottamaan muutaamn toiston. Liikkeestä istumista pitää muistaa nyt treenata. Vikana tunnari, x 2 pillotettu ja vikaks 5 vierasta ja oma, plus pullo ja tötsä, eli tunnarit ihan sekasin siinä nurmella. Haisteli hyvin ja löysi oman, JEE! Treenit ei mennyt ihan putkeen, Nita oli vähän väärässä mielentilassa, vallattomana ei oikeen keskity, mutta olihan tossa hyvääkin, tunnari alkaa sujumaan.

Demi pääsi myös touhuamaan. Ruutua muutaman kerran. Tässä video pätkä: http://youtu.be/-SS440274bw Demi teki myös muutaman sivulletulon, ja pätkän imutus seuraamista ihka ekan kerran. Niin ja metallia kokeiltiin, ja sehän meni näppärästi, nouti ilman ongelmaa, tykkää kannella kaikenlaisat tavaraa. Kivaa!

Eilen käytiin mun vanhemmilla kyläilemässä, koirat oli tietty mukana. Demi ja Nita leikki pihalla ja Nita sai ihan hirveet hepulit, veteli rallia pitkin pihaa ja Demi sitten perässä. Nita väisti kyllä toosi taitavasti Demiä vaikka sairaalla vauhdilla kaahottikin. Demi karkas naapurin pihalle kaks kertaa (mahtuu aidan ali), mutta tuli heti kutsuttaessa takasin. Kauhee touhutus oli Demillä päällä ja olikin ihan väsy kun tultiin kotiin.