Blogi päivitykset vähän jäänyt tekemättä ja eihän se muisti toimi kun aivot on lomalla... eli mitään tarkkaa en osaa kirjoittaa.

Viikon aikana ollaan lähinnä vaan lenkkeilty. Sunnuntaina käytiin uimassa Pohjois- Espoossa. Nita jopa ui, kun käskin, muutenhan se ei kyllä veteen vapaaehtoisesti tule. Eli Nitan kanssa uin pientä pätkää, se kyllä ui hyvin ja rauhallisesti, mutta ei vaan tykkää, tosi harmi  Meikäläinen oli ekaa kertaa uimassa tänä vuonna. Mun mielestä vesi on aina kylmää, joten sen takia en kauheesti ui, mutta sunnuntaina todella yllätyin, koska vesi oli LÄMMINTÄ . Demi ei oikeen innostunut vedestä, pysytteli mieluiten rannalla, tosin saatiin kyllä suostuteltua veteen vähäks aikaa ja pakkohan siitä oli kuvia ottaa. Demi tarttis jonkun innokkaan uima kaverin, niin ehkä ymmärtäis kuinka kivaa uiminen on.

Tänään käytiin Käpylässä fysioterapiassa, Tamaran luona. Mulla oli molemmat koirat mukana, kun Tamara oli luvannut tsekata myös Demin. Aloitettiin Demillä, neiti oli oikein yhteistyökykyinen, eikä mitään jumeja löytynyt mistään, eikä myöskään aristanut vasenta etusta, eli kaikki hyvin  Tamara totesin Demin olevan löysä, niinkuin pennut on, eli paljon vaan liikkumista metsässä ja erilaisilla alustoilla. Demi oli kyllä niin reipas, tutki vaan paikkoja ja jyrsi Tamaran sisäkenkiä, sai siihen oikeen luvan , olin kyllä ottanut häkin mukaan, mutta Tamara oli sitä mieltä etä voin hyvin liikkua tilassa kunhan katsotaan ettei häiritse Nitaa. Nita oli siis vuorossa Demin jälkeen, ajattelin että ei varmaankaan osaa rentoutua kun Demi kulkee edestakaisin ja tutkii paikkoja ja välillä kävi haistelemassa Nitaa, mutta väärässä olin. Nita oli koko ajan oikeen rauhallinen ja rento. Nita oli hyvässä kunnossa, ainoastaan vasen takareisi oli pikkasen kireä, antoi kumminkin venyttää sitä hyvin. Eli lihakset on hyvässä kunnossa  Saatiin ohjeeksi edelleen pyöräillä ja mieluiten myös uida, hyvää liikuntaa olis. Totesin että ei nyt olla tehty kumpaakaan, sen jälkeen kun Demi tuli, mutta pitäis ottaa itseä niskasta kiinni ja lähteä pyöräilemään Nitan kanssa.

Nitan kanssa käytiin myös Purinan ulkokentällä, tarkoitus oli tehdä eilinen 2lk. rata, mutta siellä oli sen verran monta muuta, jote jäin toiselle radalle, jossa oli möllirata. Treenasin sitten kontakteja seteen takaa ja putkista jotta sain lisää vauhtia, kontaktit edelleen hienoja, eka oli sairaan hidas, mutta muut hyviä. Keppejä otin avokulmasta, eka muutama toisto niin että lähetin 1,5m päästä, ne meni tosin hyvin ja vauhdilla, sitten siirryin n. 3m päähän ja tässä alkoi hakemaan kakkosväliin joka kyllä kieltämättä oli se jonka Nita näki lähetyskohdasta, eli jouduin sitten auttamaan, jotta meni ekaan väliin. Täytyy kisoissa huomioida tarkkaan mitä näkee kun tulee kepeille, koska helposti hakee kakkosvälin jos hyppylinja sinne vie.