Blogin kirjoitus on taas vähän jäänyt ja nyt pitäis yrittää jotain muistaa mitä ollaan tehty. Ainakin ohjatut agilityt jäi väliin viime viikolla, siis sekä maanantain että tiistain. Oli liikaa pakkasta niin treenit peruttiin. Sunnuntaina mentiin kumminkin Sporttikselle treenaamaan omalla vuorolla. Demi teki putkea ja kahden hypyn pätkää, jossa valssia treenattiin. Ja muuten sitten tokoiltiin. Nita teki keppejä eri kulmista ja hyppyillä jaakotusta.

Lenkkeilty ollaan tietysti, vaikka pakkasta on ajoittain ollut paljon. Nitalla on tassut palellut kun pakkanen on siinä -15 asteessa tai enemmän. Raukka hyppyy kolmella tassulla kun ei tiedä mitä tekis. Fleecetossut olis nyt jees, kävin niitä eläinkaupassa katsomassa mutta 28e (4kpl) on mun mielestä aikas paljon. Sain onneks vinkkiä mistä katsella ja facebookin kautta löytyi yks collie-ihminen jolta saan ostettua 8 kpl tossuja. Eli Nita ja Demi saa molemmat fleecetossut 

Tokoiltu ollaan vähän täällä kotona, useammna kerran viikon aikana. Nita on tehnyt kaukoja, ollaan treenattu m-s vaihtoja sekä i-m vaihtoja pidemmältä etäisyydeltä ja tuli kyllä huomattua että takapakkia on tullut kun nää jäänyt treenaamatta. Siis nimenomaan i-m vaihdot oli huonoja, Nita tulee eteenpäin, blaah! Pitää muistaa näitäkin tehdä. Seuraamisessa keskityttiin käännöksiin, eri päivinä tehtiin käännöksiä joko oikealle tai vasemmalle, hyvin molemmat. Takapään käyttökin on jo parempaa kun ollaan pyöritty ympyrää sekä oikealle että vasemmalle. Paikallamakuuta piilossa 3 min, sujuu hyvin, mutta häiriötä pitäis myös treenata. Liikkeestä istuminen, alkuun meni jatkuvasti maahan, mutta kun helpotin ja tein peruuttaen ja käsiavulla niin johan alkoi sujumaan. Demi on tehnyt paikallamakuuta, vaihteevasti 1-2 min ja välissä palakten. Kerran nousi istumaan kesken kaiken, mutta kaikki muut kerrat pysynyt hyvin massa, hyvä. Liikkeestä seisomista, pelkkää seisomista niin että itse liikun ympärillä, kuin myös liikkeestä pysähtymistä, jossa käsiapu vahvasti mukana. Katsekontaktia peilin edessä, hyvin napittaa. Liikkeestä maahanmenoja, nopeasti menee maahan. Kaukoja, eri päivinä joko s-i tai s-m.

Sunnuntaina Sporttiksella Demi otetti paikallamakuuta Nooan seurassa, väliä n. 2m Demin ja Nooan välillä. Etäisyys muhun 1,5m. Otin arman päälle kun ei olla häiriössä taas vähään aikaan otettu. Pysy hyvin, ei noussut kertaakaan. Aikaa jotain 1-2min. Seuraamista jossa Demi alkaa jätättämään 4 askeleen jälkeen, tosin löytää taas paikan mutta mutta... Oon tehnyt paljon askelia ja tässä huomas että oon joko tehnyt 1-3 askelta tai yli 6 askelta, eli en oo palkannu tolta väliltä tarpeeks. Korjattiin siis asiaa niin että palkkasin useammin ja johan se paikkakin alkoi pysymään. Liikkeestä maahan, pienellä käsiavulla, tosi kivalla mallilla. Loppuun luoksetulo, hyvä vauhti.

Demi täytti sunnuntaina jo 10 kk! Hurjaa kuinka nopeasti aika menee. Tässä muutama kuva jotka otin maanantaina.

Demi 10 kk

Hanaa!!