Maanantaina oli Nooan ryhmän vikat treenit ennen kuukauden kesätaukoa. Luvassa oli "kisat", eli pidettiin ryhmäläisten kesken omat pienimuotoiset leikkimieliset kisat. Ratana oli Saviojan 1-luokan hyppäri. En valitettavasti tiedä miltä vuodelta rata on enkä tiedä ihanneaikaa. Radalla oli 18 estettä, maxeilla hypyt oli 35-40 cm ja mineillä 25 cm, kepeillä oli verkot, yhdestä välistä oli verkko pois. Rataan tehtiin pieni muutos, este nro. 10 oli Saviojan radalla rengas, mutta meillä ihan perushyppy ja alussa oli kaksi hyppyä peräkkäin, meille vaikeutettiin niin että toka hppy tultiinkin takaakiertona.

Tehtiin rata kaksi kertaa ja parempi tulos laskettiin lopullisiin tuloksiin. Maxit aloitti ja kun kukaan ei halunnut aloittaa niin päätin sitten olla reipas ja olla ensimmäinen.

Eka kierros: Otin Nooan vastaan pakkovalssilla kakkosen takaa ja sen jälkeen vielä heti valssi perään jotat sain ohjattua putkelle niin että olin jatkoa ajatellen ns. oikealla puolelle. Uudella valssilla käänsin kepeille, jonak jälkeen suoraan edessä oli pituus jolta käännyttiin perushypylle jonka jälkeen oli pussi. Pussille tein takaaleikkauksen, jota ollaan treenattu tosi vähän ja se olikin pieni riski, mutta hyvin toimi. Hypyt 9-10 oli suorassa linjassa ja siitä suoraan u-putkeen johon tein taas takaaleikkauksen ja putken jälkeen persjättö muurille josta hypylle 13 josta käänsin jaakotuksella hypylle 14. Hyppy 15 oli melko suorassa linjassa 14. kanssa, mutta linja oli vähän hankala putkelle jos koira pääs kaahottamaan, joten päätin suhista ja sen jälkeen otin vastasella ja sain käännettyä Nooan hyvästä vauhdista huolimatta putkeen 16. Putken jälkeen käännyttiin oikealle jossa kasi vikaa hyppyä oli vähän niinku takaviistossa, vikoille hypyille ei mitään kikkailuita tarvinnut tehdä. Päästiin maaliin ja tulos 0 vp ajassa 36,72 ja aika olikin sitten ekan kierroksen toiseksi paras, mutta koska meillä oli nopein nolla niin oltiin kärjessä yesEnnen tokaa kierrosta tutustuttiin rataan uudestaan ja jokainen sai kouluttajilta muutaman vinkin mihin kohtaan kannattaisi kiinnittää erityistä huomiota ja mahdollisesti muuttaa ohjausta tai ajoittaa ohjaus paremmin. Sain mietittäväksi hypyn 2. pakkovalssi piti edelleen tehdä, mutta ehdotus oli että tekisin sen toiselta puolelta jolloin mun ei enää trattis tehdä uutta valssia ennen putkeen lähetystä, katos vaan en ollutkaan ajatellut sitä niin... Toinen kohta jota piti miettiä oli pituus (5.), hyppy (6.) ja pussi (7.). Ekalla kierroksella tein takaaleikkauksen pussille, mutta ehdottivat että teenkin ennakoivan valssin 5-6. hypyille.Tokalla kierroksella tein ehdotetut muutokset ja yritin myös ajoittaa jaakotuksen paremmin. Ohjauskuvioiden miettiminen ja muutaman kohdan muuttaminen tuotti tulosta ja saatiin parannettua aikaa vajaalla 2 sekunnilla, tosin saatiin 5 vp, kun yksi rima tippui alas (hypyllä 15). Riman pudotus oli täysin mun vika, suhisin ja käskytin liikaa jolloin Nooa vetäs takajaloilla riman alas. Mutta vaikka nollaa ei tokalta kierrokselta tullutkaan niin rata tuntu paremmata kuin eka ja saatiin ylistävää palautetta suorituksesta. Ennakoiva valssi oli kuulemma aivan jumalattoman hyvä ja täydellisesti ajoitettu, jee laugh

Lopputuloksissa olimme sijalla 1/9, eli voitto ekoista "kisoista", jee jee! Hihii, ompas mukava jäädä tauolle tällasen treenin jälkeen. Nooa on ihku heart Ja kaikki tämä tuntuu hyvälle myös sen takia että Nooalla on ikää vain 11kk ja tyyppi on ihan mahti ja treenattu ollaan yhdessä jostain tammikuun lopulta, eli ööö 5 kk, eli hyvältä näyttää smiley Ja kiitokset Kirsille joka lainaa koiraansa mulle treeneihin, toivottavasti saan treenailla Nooan kanssa monen monta vuotta.

Illalla Demi teki pienet tokottelut, paikallamakuuta, seuraamsita ja hyppyä, jossa ennakoi hypyn... eli hyppää ilman käskyä...