Tänään oli aivan mahtavat agi treenit, Nita oli todella innokas, mutta jaksoi kumminkin kuunnella todella hyvin. Alkuun harjoiteltiin pimeätä putkea, tässä on kolme tapaa suorittaa ja treenattiin niitä kaikkia kolmea. Pimeä putki on putki johon ei tulla edestä vaan juostaan tavallaan putken toisesta päästä toiseen ja vasta sitten lähetetään, tavallaan siis takaapäin. Tapa 1. ohjataan vaan kädellä putken suulle, tässä ohjaajan pitää tulla todella lähelle putken suuta, hyvin mei minulla ja Nitalla. Tapa 2. sama lähestyminen, mutta putken edessä valssi eli ohjauskäsi muuttuu, tämäkin meni todella hyvin.Tapa 3. sama lähestyminen mutta koira "heitetään" putkeen, eli ohjaaja jää kauas putken suusta jolloin koira joutuu irtoamaan ja kun koira itsenäisesti menee putken suulle niin sitten toidella kdellä "vedetään" koira putkeen. Etuna tässä että ohjaaja pystyy jäämään todella kauas putken suusta. Tämäkin toimi hyvin, oikeastaan parhaiten koska nita irtosi todella hyvin. Tämän jälkeen sitten tehtiin rataa jossa harjoiteltiin pimeätä putkea.

Rata 1: este - putki (U-muoto) - rengas - este - este - putki (pimeä) - este. Meni todella hyvin, tosin Nita meni renkaasta muutamaan otteeseen ohi, mutta muuten meni todella hyvin ja pimeä putki meni loistavasti, irtosi hyvin

Rata 2: putki (tiukka kaari) - este - putki (tiukka kaari) - este - putki (sama kuin äsken mutta takaisin) - este - este- este - rengas. Rata oli vähän sekava ja muistin sen ensin väärin, mutta Nita meni juuri niin kuin ohajsin, eli kun itse ohjasin oikein niin ratakin sujui. Tuosta rataselostuksesta ei varmastikkaan tajua mitään kun sitä ei ole nähnyt, mutta putket oli vastakkain ja niiden välissä este joka vinossa putken suihin päin. Radan ideana oli treenata haltuunottoa tiukassa paikassa.  

Heidin opissa treenattiin sitten kontaktiesteitä jotka oli osana rataa. Kepit on meillä viellä todella vaiheessa, mutta Nita meni ne kumminkin niin hyvin kun tällä hetkellä osaa. Perusesteet meni todella hyvin, ei ohituksia ja A-este meni myös tosin alastulo ei ole vielä tarpeeksi hallussa, pysähtyy liian myöhään, mutta osuu siis kumminkin kontaktille. Keinua treenattiin myös, hyvin meni Heidin avustuksella ja puomi menee jo hallitusti vauhdilla.

Rata 3: este - kepit - este - este - este - A-este - este - este - este - keinu - este - putki - puomi.

Kolmas rata oli helppo ohjata, tässä vaikeinta oli A-esteen kontakti ja kepit ja tietenkin keinu josta meillä vain muutama harjoitus ennestään, mutta hyvi meni.