Aamulla ajelin Sporttikoirahallille, tosin perille ei päästy kun auto sekosi kehä 3:lla. Auto laitto ittekseen hätävilkut päälle, useamman kerran ja lukitsi ovia (lukot päälle/pois rämpytystä). Meikäläinen säikähti pahan kerran ja jäin kehä 3 varteen ja soitin kenelle muulle kuin iskälle joka kiltisti ajoi mun luokse. Iskää odotellessa sammutin moottorin ja käynnistin uudestaan, hätävilkut meni taas päälle ja lukot reistaili, sammutin moottorin ja jäin odottelemaan. Kun iskä sit ilmesty paikalle ja käynnisti auton niine ipä siinä enää mitään vikaa ollu! Kuulemma tais olla sähköhäiriö jota voi tulla talvella. Ajelin sit takasin kotiin kun en enää hallille ehtiny aj iskä ajeli mun perässä. Enää ei ongelmia ollu joten päätin jatkaa matkaa vinttikoirakeskukseen helsingin alaosaston vuosikokoukseen.

Olin ajoissa paikan päällä, joten käytin Nitan pissalenkillä ennen kokousta. Kuten jo etukäteen tiesinkin niin hallitukseen oli paikka tarjolla ja sinne mut äänestettiin, joten nyt on vuoden pesti alaosaston hallituksessa. Aika paljon ohjelmaa on alaosasto tänä vuonna järjestämässä joten saas nähä ehtiikö mitään omia koirajuttuja enää touhuta, tai ainakin on taattu että koira-aiheisia tapahtumia on tälle vuodelle luvassa. Positiivista on se, että päätettiin jo hallituksen 3 seuraavaa kokouspäivää, joten niille en suunnittele mitään. Niin ja Nita oli vuoden 2010 kolmanneks paras pitkäkarvainen agility collie ja viidenneks paras pitkäkarvainen toko collie  .

Kokouksen jälkeen tokoiltiin Pian kanssa pikaisesti. Oli kyllä todella kylmä, vaikka mittarin mukaan näin ei ollut. Mun sormet ja varpaat oli kyllä ihan jäässä joten päätin ottaa ainoastaan luoksetulon pysäytyksiä sekä kaukoja. Nita tulee edelleen lujaa luokse, ja pysähdys valuu... joten ei ihan optimaalista. Mutta lisää treeniä ja pitää löytää nyt tasapaino läpijuoksujen ja pysäytyksien välille ja muistaa tehdä myös loppuosuus luoksetulosta, tosin erikseen sitäkin, eli pilkotaan osiin. Kaukot meni hyvin, tosin alkuun en päässy edes alottaa koska neiti ennakoi ja valahti maahan ihan omia aikojaan. Mutta siis itse vaihdot meni hyvin, ei tarvittu tupla/tripla käskyjä. Kiitokset Pialle seurasta .