Ei olla viime päivityksen jälkeen oikeestaan mitään tehty. Tai siis aksaamassa ei olla käyty, kun HAU:n treenit edelleen tauolla ja Sporttikseen en ehtinyt sunnuntaina kun lupauduin töihin aamupäiväksi. Mitä tokoiluun tulee, ollaan jotain pientä puuhasteltu kotona ja lenkin yhteydessä. Paikallamakuuta on otettu jokatoinen päivä, joko niin että olen ollut esillä tai piilossa. Yhden kerran otin jopa niin että olin koko ajan piilossa, aikaa tällöin joku 1 min. On ollut hiljaa ja kivassa mielentilassa jokaisessa paikallamakuussa, mutta ryhmätreenejä tarttis kyllä. Sisällä on tehty kaukoja, avoimen tyyliin eikä ongelmia ole ollut. Liikkeestä seisomista joka on nyt ollut aika vaikeeta, istuu koko ajan. Sain seisomisetkin onnistumaan kun reilusti kerran pysäytin kädellä, tämän jälkeen on taas onnistunut ilman ongelmia.

Mulla on nyt ollu vähän motivaatio pulaa, tää sää on vaan ollu niin järkkyä. Meillä on joka paikassa jäätä ja nyt kun vettä on satanut päälle ja sen lisäks koiran paskat tulee lumen alta esiin niin ei kiva. Saa pelätä kokoajan että kaatuu jäällä ja löytää ittensä jostain koiranpaskasta! Ja kun on ihan harmaata ja likasta ja märkää niin meikäläisten lenkit myös kärsii tästä. Mä niin toivon että aurinko taas paistais ja noi lumet sulais nopeesti pois.

Tällä viikolla olis tarkotus mennä Sirkuskentälle tokoileen, näiden meidän kotitreenien lisäks ja viikonloppuna vasta jännät paikat onkin kun mennään MH-kuvaukseen, JÄNNÄÄ! Ja sunnuntaina jos olemme lauantaista selvinneet hengissä niin päästäis aksaamaan .