Lauantaina käytiin aamupäivällä Puolarmetsässä leikittämässä koiria. Kirsi tuli Nooan kanssa mukaan. Nooa ja Demi leikki tosi kivasti, niillä on aina hauskaa smiley Loppua kohden Nooa keksi että Nita tuoksuu toosi hyvälle ja nitan pyllyssä oli sitten vähän väliä. Mahtaako tarkottaa sitä että Nitalla on juoksut alkamassa? ainakin viimeksi Nooa oli oikeassa kun Demillä alkoi juoksut. Nooa on meidän oma pikku juoksututka wink


Nita, Nooa & Demi

Iltapäivällä suuntasin Kirsin kyydillä kohti Klaukkalaa ja Aktiivicollieiden vuosikokousta + kerhoiltaa. Täytyy todeta että mukavan paljon on suunnitteilla ohjelmaa tälle vuodelle ja mukavia juttuja. Kerhoilta oli sitten ehti kokouksen jälkeen ja vitsit miten kivaa keskustelua saatiin aikaseksi smiley Paikalla olis tietty voinu olla enemmän ihmisiä, aika pieni prosentti jäsenistöstä oli paikalla, mutta oikein mukava ilta oli. Toivottavasti näitä kerhoiltoja järjestetään myös jatkossa.

Sunnuntaina oli sitten tiedossa kalustetoimikunnan kokous, jossa suunniteltiin tulevia talkoita. Tosi paljon olis tehtävää, jos vaan porukkaa ilmestyy tarpeeksi paikanpäälle. Illalla oli sitten vielä Sporttiksella hallivuoro. En ollut kauhean tarkkaan suunnitelttu mitä teen, mutta sain kumminkin jotain tehtyä. Nita teki taas keppejä, olisko ollu 4 toistoa, niin että pallo palkkana keppejen jälkeen, Kolme toistoa meni jo vähän paremmalla tekniikalla, mutta yhden kerran oli pää taas tosi korkeella ja eteneminen oli ylöspäin ehkä yhtäpaljon kuin eteen. Taitaa kyllä mennä jonkin aikaa ennen kuin Nita oppii pujottelussa sen paremman tekniikan. A:n ja keinun kontakteja, ok, tosin keinu on hidas. Loppuun paikallamakuuta, Kirsin ja Nooan häiriköidessä. Kirsi heitteli Nooalle palloa ihan nitan vieressä, hyvin pysy, mutta olin siis esillä siinä vajaan 10m päässä. Niin ja pientä seuraamispätkää, jossa kontakti tippuili aika lahjakkaasti. Sivuaskeleet oikealle oli sentään suurimmaks osaks hyviä.

Demi teki kaks settiä, mutta tässä ne nyt yhdistettynä kun en muista missä järjestyksessä tein. Aloitti kumminkin sivulletuloilla, tarjoamisella ja hyvin tarjoaakin smiley 1 krt 5 oli vino, muuten suorassa yes Liikkeestä seisomista, peruuttelin ja pysäytin käsimerkillä, ok. Myös seisomista niin että kiertelin siinä lähellä. Kestää hyvin mun liikettä edes ja taakse, mutta sivuittain kun liikuin niin oli jo vaikeampaa, siirsi tassuja. Eli tätä pelkkää seisomista pitää treenata. Kaukojen istu-maahan-istu vaihtoja. Maahan menee tosi näpäkästi ja istumaan myös, mutta välillä pyllykin nousee istumisen yhteydessä, näistä ei tietenkään palkkaa. 2 x vauhtinouto, laukalla menee ja palautti ravilla. Edestä sivulle siirtymisiä kapula suussa, nää oli tosi hyviä! Luoksetulo, loppupalkalla. koitin nyt eri tyyliä, vähän ehti himmata kun mulla pitkät piuhat. No laukalla tuli kumminkin.

Ja asiasta kukkaruukkuun... Oon muuttanu blogin asetuksia, jatkossa kommentit tulee näkyviin vasta kun ne oon hyväksyny. Tämä siitä syystä että joku/jotkut kommentoi kaikkea kummallista ja samaa kommenttia miljoonaan eri vanhaan tekstiin ja koska se on mun mielestä hieman ärsyttävää niin päätin tehdä tällasen pienen muutoksen asetuksiin. toki pidän siitä kun tekstejä kommentoitte, mutta rajansa kaikella.