Demillä on tänään 1/2- vuotis synttärit! PALJON ONNEA pikkuinen  

kuvassa Demi on 5,5kk (ei ole uudempaa kuvaa...)

Aika on mennyt todella nopeasti, vastahan me siellä Ruotsissa käytiin tuo pieni hakemassa. Demi on kasvanut hurjasti. Ei sitä vaan koskaan tajua kuinka nopeasti pennut kasvaa. Neljä kuukautta sitten se oli vielä ihan pikkuinen.

Demi on sellainen pusutteliaj tyttö. Tykkää kovasti antaa pusuja ja muutenkin tykkää silittelystä ja rapsuttelusta. Demi kulkee perässä kuin varjo konsanaan,seuraa ja mielellään osallistuu kaikkeen mitä tehdään. Tulee mielellään ihan lähelle jos katsellaan telkkaria tai istun tietokoneella, eli tulee jalkoihin makoilemaan. Sama pätee myös jos olen keittiössä tekemässä ruokaa, siihen jalkoihin on hyvä tulla. 

Demi on todella reipas tyttö, joka uusissa paikoissa on kuin kotonaan, ei stressaa mistään, on rento tyyppi. On neiti myös kovin sosiaalinen, kaikki ihmiset ja koirat on kivoja, ja kaikkien luo menisi jos vaan pääsisi. Ruoka maistuu ja lattiat kannattaa pestä monta kertaa päivässä koska ainahan sieltä lattialta voi jonkun murusen löytää  Demi tykkää myös leikkiä, leikkii itsekseen, Nitan kanssa tai ihmisten. Tykkää palloista, pehmoleluista ja vetoleluista. Neiti on myös aikamoinen askartelija, pöydän ja sängyn jalat on saanut uuden modernin muodon ja mm. lattiaa on vähän tuunattu. 

Muutamiin lajeihin ollaan myös ehditty tutustua, eli toko, agility ja jälki ovat tulleet tutuiksi. Tokosta ja agilitystä toivoisin meidän päälajeja, mutt aika näyttää mitä tehdään. Yhteinen puuhastelu ja touhuaminen on kumminkin se ykkösjuttu, ja tuon otuksen kanssa onkin kiva tehdä kaikennäköstä.