Illalla päästiin Sporttikoirahallille, omalle vuorolle. Paikanpäälle tuli myös Lea ja Emma koirineen. Tehtiin kentälle kaks eri kaistaletta, toiselle puolelle putki ja muutama hyppy, A-este, kepit ja toiselle puolelle tyhjää tilaa tokoiluun.

Demi pääsi aloittamaan. Eka setti aloitettiin kaukoilla, otin muurin sivun avuksi, laitoin Demin maahan toiselle puolelel ja menin itse toiselle puolelle. Tehtiin siis samalla tavalla kuin Hanna H. viiem viikolla neuvoi. Tehtiin maahan-seiso vaihtoja, pientä tassujen siirtelyä, mutta tyytyväinen kyllä olen. Palkkasin etujalkojen väliin, jottei hamua palkkaa mun kädestä. Pysyi muuten asennoissa hyvin, ilman että omine lupine vaihtoi asentoa, jee. Sitten otin seuraamista, 20m yhteensä kahdella pysähdyksellä. Keskityin erityisesti vauhtiin ja siihen että en pysähdy töksäyttäen, ja kas vain, johan se perusasneto löytyi hienosti omalta paikaltaan. Yhdessä pysähdyksessä siirtyi viistosti mun eteen, mutta huomautuksella korjas takaisin oikealle paikalle. Palkkasin siis ton 20m suoran jälkeen ja sitten täyskäännöksen kautta takaisin ilman pysähdyksiä. Täyskäännös oli hyvä. Seuraamisen paluusuoralla otin ekaa kertaa juoksua ja sehän sujui laugh ei mitään ongelmaa, pysyi oikeassa kohdassa ja kontakti pysyi. Sitten liikkeestä maahan, ihan kisanomaisesti ja täytyy sanoa että tää oli makee. Demi seuras hyvin ja käskystä valahti todella nopeasti maahan, ilman mitään käsimerkkejä. Otin toisen toiston ja sama juttu,yhtä hienosti, mutta sitten Evie karkasi ja tuli Demin luokse joten jäin siihen Demin viereen kun se oli maassa. Evie tuli haistelemaan ja kiersi Demin ympäri ja tuli kiersi siinä jonkun aikaa mun ja Demin ympäri, haistellen meitä kumpaakin. Kehuin Demiä kovasti ja neiti pysyi maassa vaikka oli hurja häiriö, jess! Kun Evie palasi Emman luokse vapautin Demin isojen kehujen kera!

Tokassa setissä tehtiin vaan vauhtinouto metallilla. Lähti innokkaasti, mutta jäi ihmettelemään ennen nostoa, palkkasin, mutta päätin ottaa uudestaan. Olis pitänyt jättää tekemättä koska tää meni vaan pelleilyksi. Lähti siis uudestaan noutamaan ja nyt käänty takasin ennen kuin edes ehti metallille. Annoin uuden käskyn käväs ja tuli taas takasin. Menin  lähemmäs ja annoin useamman käskyn, jolloin Demi meni metallille, mutta alkoi sieltä komentamaan mua, räkytti. Kielsin räkyttämästä ja käskin sit uudestaan noutaa, räkytti räkytti ja räkytti. P*****e sanon minä ja menin ihan lähelle, laitoin metallin Demin tassujne eteen ja pyysin noutamaan, eli tässä vaiheessa piti enää nostaa metalli maasta. Komentaminen jatkui, tosin nosti kyllä. Mä halusin uusia ilman komennusta, en tiedä otettiinko ehkä jopa 4 krt uusiks kun aina vaan komensi ennen nostoa kunnes sitten nosti ilman että ensin mulle räkytti, tästä mahtavat kehut ja palkka. Hitto että meni vääntämiseks sad 

Nita teki ykkös setissä kaukojen maahan-seiso vaihtoja, samalla tavalla kuin Demi, mutta vähän etäisyyttä. Nousee hyvin seisomaan, mutta ongelma taitaa nyt olla siinä maahanmenossa. Ei mene maahan ns. taaksepäin, vaan sellasella tekniikalla että perjaatteessa tulee vähän eteen, mutta muurin takia ei päässyt etenemään niin maahanmeno oli hirmu tiivis ja näytti kamalalle. En nyt oikein tiedä mitä tehdä, täytyypi miettiä mitent ästä jatketaan. Sitten otettiin seuraamista. Eka pelkkää suoraa, muutamine pysähdyksineen, kontakti tippuili kun Nitan piti katsella mitä Ruuti siellä agility esteiden luona teki. Eli keskittyminen oli vähän huonoa. Tehtiin eka sivuaskeleita oikealle, ekat huonoja, mutta sitten parani. Sitten vasemmalle jotka mun mielestä hyviä. Sitten käännös oikealle seis ja käännös vasemmalle seis, nää oli melko hyviä, vasemmalle edelleen parempia. Vikaks tehtiin luoksetulo, tänään maahanmenolla. Eka oli hyvä, joten otin sitten läpijuoksun, jossa ehti melekin mennä itsekseen maahan, höh. Otin siis vielä kerran ja kun lähti liikkeelle kiritin jottei edelleen ennakois sitä maahanmenoa jota en siis edes ajatellut ottaa.

Nitan tokassa setissä tehtiin A:n kontaktia ja keppejä. A:n kontaktit toimi hyvin, Nitan seisoessa kontaktilla heittelin sille palkaksi nakkia jotka sai kopilla kiinni. Kepit tehtiin 6:n sarjalla ja tarkotus saada sitä päätä alemmas ja sillä tavoin parempaa tekniikkaa. Mun mielestä pää oli vähän alempana ja tässä taas palkaksi nakkia joka lensi keppejen loputtua siihne eteen.