Tänään tauon jälkeen treenit Hyvinkäällä, Mimmin ollessa kurssilla saatiin olla Tiinan treenattavana. Päivän teema oli takaakierrot. Tehtiin kahta eri "rataa" jossa siis pelkästään takaakiertoa. Treenit sujuivat todella hyvin, Nita muisti takaakierron ja meni todella hienosti ja jopa ilman käsiohjausta. Itse siis unohdin yhdellä kerralla käsimerkit ja sanoin vain "kierrä" ja neiti suoritti täydellisesti. Oikealle koko ensimmäinen tehtävä meni ilman yhtäkään virhettä, vasemmalle meni muutaman kerran ohi kun ohjasin huonosti ja tiputti myös kerran kun otin lelun liian aikaisin taskusta, mutta muuten siis todella hyvin. Toinen tehtävä meni myös hyvin, tässäkin taisi mennä kaksi kertaa ohi kun itse oikaisin niin nita seurasi ja eni ohi, karjauksen jälkeen taas todella hyvin.

Treenasin itsenäisesti myös A-estettä, puomia ja keinua. A-esteellä eka yritys ohi, jonka jälkeen kaksi hyvää suoritusta. Puomi menee ihan ok, ei enää jännitä puomille menoa ja menee sen hyvi, mutta alastulo kontaktilla vaikea. Pysähtyy "seis" ainoastaa kontaktin alussa, olen yrittänyt siirtää pysähtymistä niin että Nitan etutassut olisivat maassa ja takajalat kontaktilla, mutta tämä tuottaa ongelmia koska Nita vaan tulee puomilta pois eikä pysähdy. OpetinNitalle alkuun puomin kontaktin todella ylös ja kun Mimmi viimeksi ehdotti pysähtymistä myöhempään vaiheeseen niin nyt sitten ei oikein toimi, täytyy vaan työstää tätä. Keinu menee ilman ongelmia.

Tämän päivän treeni oli todella antoisa, oli kivaa treenata vaan yhtä asiaa niin saa sitten yhden jutun kunnolla opittua niin että se hekä joku päivä löytyy selkärangasta.

Tässä vielä "radat".