Perjantaina keskipäivällä hain Nitan vanhemipien luota kotiin, tyyppi oli kyllä niin iloinen että heart Nita oli ollut kuin kotonaan vanhempieni luona. Syönyt, lenkkeillyt ja leikkinyt normaaliin tapaansa. Ekan yön oli nukkunut alakerrassa olohuoneen matolla, josta suora näköyhteys eteiseen ja ulko-ovelle. Loput yöt oli sitten nukkunut vanhempien makkarissa. eli ei mitään kummempaa, kaikki oli mennyt hyvin. Demin hain kotiin sitten vähän myöhemmin, kun Pia oli tullut töistä. demi oli vielä autossa Sonan kanssa kun pihalle kurvasin. Kun menin auton luokse ja juttelin Demille niin katto jotenkin mitäänsanomattomana, mutta kun auton takaluukusta pääsi pois niin johan typt oli iloinen, hyppi ja pomppi ja jutteli heart Mä kun olin varautunut ettei Demi oo milläänsäkkään kun sen haen, mutat täytyy myöntää että olin kyllä hirmu onnellinen kun Demi oli niin iloinen mut nähdessään. Deminkin oli ollut oma itsensä hoidossa. Einarin kanssa olivat leikkineet ja paljon yes Ja muiden kanssa oli myös tullut juttuun. Demi oli päässyt joka päivä Pian mukaan töihin, ja oli sielläkin ollut nätisti. Kiitokset Pialle Demin hyvästä hoidosta!

Lauantaina oli luvassa tokoa Kuittarin koulun hiekkakentällä. Täällä ei olla aikasemmin käyty, mutta hyvä vaan vaihdella treenipaikkoja. Demi tais aloittaa . Ekana toko hyppyä, korkeutta sen 50cm. Muutaman kerran vaan edestakas ja palkkaa joka hypyn jälkeen ja sitten niin että hyppy + seis. Tää toimi oikein hyvin. Olisko sitten mahdollisesti otettu liikkeestä seisomista. Tää ei nyt oikein luonnistunut, seisomiset ei ollut teräviä, vaan Demi liikku käskyn jälkeen useampia askeleita. eli näitä nyt taas tehotreeninä. Sitten autoon. Tokassa setissä ruudun paikkaa, ihan läheltä, muutaman metrin päästä lähettelin ruutuun ja Kirsi naksutteli oikeasta kohdasta. Demi tarjos tosi kivasti oikeata kohtaa ruudussa. Otettiin joka suunnasta ja kaikki hyvin. Loppuun paikallamakuu Nooan kanssa. Aikaa 2 min 30 sek, kävin kerran palkkaamassa. alkuun olin 15m päässä, käväisin reilussa 20m jonka jälkeen kävin palkkaamassa ja menin uudestaan reiluun 20m. Oikein hyvin pysyi massa, levollisena. välillä käänsi päätä kun kentän ohi meni lenkkeilijöitä, näistä huomautin jolloin Demi skarppas ja vaan napitti mua yes
 
Nita aloitti ruudulla, matkaa vajaa 20m. Ruudussa oli pallo esillä, tää oli hyvä. Uudestaan niin että pallo piilotettu pienen hiekkakasan taakse, Nita lähtee hyvällä laukalla, kaartaa ruudun oikeaa puolta ja menee sisälle takareunasta kun näkee pallon olevan siellä. Höh! Uudestaan samalla tavalla ja taas kaartaa oikean kautta ja bongaa pallon kaartaessaan ruudun takareunasta sisälle. En tiedä mikä juttu tää on, ei oo Nita aikasemmin tällasta keksiny. Ihan kuin olis kiertäny ruudun katsoakseen onko se pallo siellöä vaiko ei... No otettiin sitten paikkaa ruudussa, iahn siitä 3-4m päästä. Tästä Nita vasta menikin sekasin. Hakeutu jatkuvasti ruudun vasempaan etukulmaan tai basempaan takakulmaan kartioiden luokse tai meni ruudun vasemmalle puolelle maahan, siihen tyyliin et näin tää tehdään, eiks nii?! Juu, eipä vaa tehdä. Tein sitten ihan näyttöruutua, näistä osa ok, mutta välillä vaan hakeutu sinne vasemmalle kartioiden luokse. En nyt tiedä miten tätä lähtis purkamaan, mutta koira on tällä hetkellä ihan pihalla koko ruuudsta sad Sitten hyppynouto, joka Nitalle helppo. Hyvällä vauhdilla ja oikein mallikelpoinen suoritus, hyvä! Luoksetulon seisominen, pelkällä käsimerkillä. Tuli hyvällä laukalla ja pysähty heti käsimerkistä, josta sitten pallo palkaksi. Loppuun vielä luoksetulo läpijuoksuna.

Treenien jälkeen käytiin vielä leikittämässä koiria Puolarmaarissa. Kyllä oli iloisia koiria smiley

Sunnuntaina kävin iltapäivästä pitämässä tokotreenit, jonka jälkeen suuntasin HAU:n hallille talkoiden loppurutistukseen. Homma sujui nopeasti, kannettiin esteet paikoilleen, laitettiin väliaita pystyym ja siivottiin buffa ja varasto. Hommaan meni paljon vähemmän aikaa kuin olin ajatellut kiva niin. Illalla oli tarkotus käydä Sporttiksella, mutta en sitten mennytkään kun Demillä oli ripuli sad Juo hyvin ja ruokaakin on vähän sanut, jospa vatsa nyt rauhoittuisi kun on lääkettäkin saanut.