Toko on kyllä vaan niin mahti laji, se on vaan niin mun juttu. Pakkasta oli jonkun verran, kai jotain -8 astetta, mutta eipä se pahemmin haitannut, ainakaan kun treenit onnistui melko hyvin  Oltiin siis Barona areenan isolla parkkiksella treenaamassa, eli tilaa oli paljon. Nooa aloitti ekalla setillä, toimin avustajana ja kuvasin pätkiä. Sitten oli Nitan vuoro.

Nita aloitti ruudulla. Kirsi oli vienyt lelun ruutuun ja mä kiersin Nitan kanssa lumikasan takaa ruudun toiselle puolelle josta sitten lähetin. Nita löysi ruutuun ja hyvällä vauhdilla. Vähän leikkiä ja uus lähetys tyhjään ruutuun. Varmasti meni ja kun oli ruudussa kehuin ja heitin palkan ruutuun. Tosi hyvällä mallilla ruutu, vaikka ei olla tehty sitä todella pitkään aikaan. Sitten tehtiin 2 x hyppynouto. Molemmat oli hyviä, vaikka vauhtia ei ollutkaan niin paljon kuin yleensä, laukkasi toki molempaan suuntaan mutta oli slkeästi varovainen kun maa oli liukas. Tokalla kerralla heitin kapulan melko vinoon, mutta ei tuottanut ongelmia, tosin Nita kanto kapulaa toisesta päästä, ei siis keskeltä  Sitten seuraamispätkä. Seuraamista ei olla tehty myöskään pitkään aikaan. Kotona ollaan tehty lyhyitä pätkiä, eli siis pidempää seuraamispätkää ei olla tehty moneen kuukauteen. Seuraaminen ei ollut ihan korrektia, paikka eli ja varsinkin käännökset oli väljiä ja vähän oli hukassa. Myös yhdessä kohtaa nita lähti sivulta jo pis kun oletti että pallo lentää jo, vaikka pallo oli visusti taskussa. Alkusuora ja loppu juoksu oli parasta seuraamisessa, mutta tärkein ja positiivinen juttu mitä toivoinkin oli se asenne. Nita on niin innoissaan, häntä vispaa ja tyyppi on niin iloinen, ei sitä voi tulla muuta kun hyvälle tuulelle  Loppuun oli tarkotus ottaa 2 x luoksetulon maahanmeno. Eka oli hyvä, Nita meni maahan käskystä, liuku vähän eteenpäin kun oli liukasta. Tokan luoksarin maahanmeno oli vieläkin hienompi, mutta Nita suoritti sen ilman käskyä. Mutta oli kyllä hieno! Otin siis uudestaan ja kun kutsuin Nitan luokse ja kun oli n. 5m tullut niin aloin peruuttamaan jolloin Nita lisäsi vauhtia ja nyt annoin käskyn ja myös tämä oli hyvä. Nita alkaa ennakoimaan näitä luoksarin pysäytyksiä ja maahanmenoja tosi nopeasti, eli pitää muistaa tehdä myös läpijuoksuja.

Sitten oli Nooan toka setti ja sen jälkeen oli Demin vuoro. Demin ruoka oli vähän jäätynyt, tai siis kuivamuona ei ollu jäässä, vaan purkissa oli ohut jääkerros vedestä. No eipä se onneks haitannut, mutta treenit alko vähän sekoillen siis mun osalta. Otin muutaman sivulletulon jonka jälkeen Demi aloitti ruudulla. Ei mitään muistikuvaa kuka palkan vei ruutuun, ehkä minä? Lähetys ja Demi meni ihan ok laukalla ruutuun, söi palkan ja laitoin uudet namialustalle ja juostiin kauemmas lähetyskohtaan. Uus lähetys ja nyt vauhti oli tosi hyvä. Eli ruutu ihan hyvällä alulla. Sitten 2 x vauhtinouto. Eka nouto oli hyvä, tokassa pientä säätöä. Kävi kapulalla, tais nostaa ja mutta pudotti ja tuli mun luo, annoin uuden käskyn tai kaksi jolloin nouti kapulan ja palautti hyvällä vauhdilla. Sitten taidettiin tehdä 2 x seuraaminen. Eka palkkasin yhdestä askeleesta ja tokan sitten vähän pidemmän pätkän jälkeen. Demi painoi ihan hurjasti ja mutta sillä oli hyvä meininki ja se oli mahtavaa. Videolta näkyy että häntä on ihan töttöröllä  Ja tän toisen pätkän paras anti oli siis se ettei sitä kontaktia tiputtanut 3-4 askeleen jälkeen. Sitten tauko. Tauon jälkeen hyppy x 2. Namialusta oli hypyn toisella puolella. Kävin Demi kanssa laittamassa palkan ja mentiin takaisin esteen toiselle puolelel josta lähetin. Hyvin onnistu. Este oli 30cm korkea. Sitten ekaa kertaa ohjatun suuntia. Kirsi jeesas tässä, laittoi palkan alustalle. Vähän oli Demi eka pihalla mutta tajusin kyllä sitten. Otettiin molemmat suunnat. Käskynä suunta + nouda. Loppuun luoksetulo. Todella hyvä vauhti 

Tässä videopätkä treeneistä http://youtu.be/1pNChZR9E58 Nitaa esiintyy kohdassa 2:14 ja Demi 8:36.

Treenien jälkeen mentiin Kirsin luokse kylään. Demi, Nita ja Nooa pääsi leikkimään. Demi ja Nooa painikin aika makeesti. Kiitos Kirsille treeniseurasta!

Eilen tuli postissa mukava yllätys. Sain tilaamani fleecetossut todella nopeasti. Illalla kun oli taas paljon pakkasta niin sai koirat ekan kerran tossut jalkaan. Demi oli eka sitä meltä että tossut syödään, mutta antoi olla kun muutaman kerran kielsin. nita taas oli hyvin koomisen näköinen tossut jalassa. Käytös oli tasan sama kun hevosella jolla on ekaa kertaa kuljetussuojat jalassa. Eli jalat nousi liioitellun korkealle. Tassu tnousi vatsan alle ja oli kyllä niin hassun näköinen. Ulos kun päästiin niin Nita tassutteli jo ihan normaalisti tai ehkä ei, koska tyyppi kulki ihan yli ylpeästi, pää ja häntä korkealla ja sellasta hineoa ravia. Nita oli niin ylpeä itsestään. Söpö  Ehkä joku päivä saan kuvan laitettua jossa tytöillä tossut jalassa.