Lähdimme tänään uudelleen mustikkaan, suuntana sama paikka Nuuksiossa kun viimeksi. Mukana oli Nitan ja minun lisäksi siskoni sekä Ruuti ja Ronja. Vaikka lähdimme aamusta nousi lämpötila nopeasti ja metsässä oli aika lämmin, onneksi olimme kummatkin ottaneet koirille vettä mukaan.

Mustikat oli hieman isompia kun viimeksi joten ämpärin olisi luullut täyttyvän nopeammin, mutta toisin kävi. Nita oli päässyt mustikan makuun ja tuli vähän väliä luokseni hakemaan mustikoita (Nita ei siis itse osaa ottaa mustikoita varvuista), ei mennyt kauaakaan niin Nitan liäksi myös Ruuti tuli luokseni. Tytöt olivat sen verran ystävällisiä etteivät sentään suoraa sangosta ottaneet vaan odottivat että annan kädestä, tosin välillä kyllä tungeksivat niin lähelle että meinasi suurin osa mustikoista mennä tyttöjen suuhun sangon sijasta . Tytöt olivat sen verran söpöjä ja ei me joka päivä mustikkametsässä käydä, joten ihan mielellään mustikoita heille tarjosin.

Mustikassa olo oli tänään vielä parempaa liikuntaa Nitalle, kuin mitä viimeksi, koska Ruuti oli mukana ja tytöt innostuivat leikkimään, ei siis ollut tietoakaan mistään apaattisuudesta Nitan kohdalla, hyvä niin. Valitettavasti en ehtinyt saada tallennettua yhtään selkeää kuvaa tyttöjen leikeistä joten tässä nyt sitten vaan perus kuvia.

 

 

Nita                                                                                                                     Ronja

Ruuti