Sirkuskentällä tokoilemassa, ensin tokon alkeet kurssi jonka jälkeen omat koirat kehiin. Nita sai aloittaa ruudulla, kävin ite näyttämässä ruutua, lähetin 15-20m päästä, lähti lujaa ruutuun ja juoksi yli, korjasin uudella käskyllä ruutuun. Otin uudestaan ja nyt pysähty ruutuun, mutta ihan vasempaan reunaan. Otin läheltä vielä 6 lähetystä, jotta sain oikeaa paikkaa, kaks ekaa  ihan vasemmassa etureunassa loput paremmin keskellä. Seuraavaksi metallia, ensin pelkkää pitoa, Nita oli sitä mieltä että on ällö ja pudotti muutaman kerran, mutta myös muutama onnistunut. Jatkoin metallinoudon loppuosalla, jätin Nitan kahden metrin päähän metalli edessään ja pyysin noutamaan, kaks ekaa tuli ihan vinoon perusasentoon, mutta huomautuksien jälkeen tuli suoraan sivulle. Loppuun vielä 2 x metallinouto jossa palkkasin palautusvauhdista, lähdin juoksemaan poispäin kun oli ottanut metallin suuhun ja kyllähän sitä vauhtia tuli mukavasti lisää. Ja tyyppi myös laukkas metallin luo, jee! Tunnaria, eka piilottaen 2 krt, hyvin käytti nenää ja lopuksi tunnaria niin että oma + 5 vierasta, yhtä käytti suussa, mutta tiputti nopeesti kun tajusi olevan väärä, hyvä Nita. Sitten tuli taukoa Nitalle.

Demi pääsi touhuamaan nitan odotellessa autossa. Ensin käytiin moikkaamassa ihmisiä jonka jälkeen aloitettiin (kai) noudoilla. Demillä on sellanen oma pieni (perintö kapula) jota heittelin ja Demihän lähti heti noutamaan kapulaa, palkkasin ketulla mutta Demi ei heti halunnutkaan vaihtaa kapulaa kettuun kun kapulaa oli niin kiva kannella. Sain muutaman kerran pyytää kapulan pois ja vaihdoksi kettu. Hienoja noutoja kyllä oli. Tarkotus oli palkata pelkästä kapulan nostamisesta, mutta kun tuo pieni toi kapulan mun luo niin tehtiinkin sitten toisella tavalla. Otettiin ruutua x 3, avustajan vei ketun ja lähetys 3 m päästä, hienosti menee ruutuun. Luoksetulo x 1, hienosti.

Nitan toinen setti piti sisällään paikallamakuun häiriössä. Nita ja Tara vierekkäin ja itse olin piilossa. Kirsi häiriköi, mutta hyvin nita pysyi. Lopun perusasentoa ennakoi, nousi muiden käskyllä, joten tähän puututtiin. Lopuksi vielä kontaktia perusasennossa. Tähän tarvitaan vielä paaaljon treeniä, alkuunn hyvä, mutta kovin pitkiä settejä ei kestä ilman palkkausta.