Sovittiin viime viikolla parin treenikaverin kanssa treenit tälle päivälle, kun kerta ohjatut treenit jäi välistä, höh! Kuka nyt mielummin valitsee itsenäisyyspäivävastaanoton tujoittamisen telkusta jos kerta voi hallille mennä treenaamaan  No me rakennettiin sellanen pieni rata, jossa oli välistävetoja, takaakiertoja ja putki/A erottelua. Rata ei ollut kovinkaan vaikea, mutta etäisyydet ei tainnu kyllä olla ihan kohillaan koska Nitalla oli tosi vaikeeta saada askeleet mahtumaan hyppyjen väliin. Nita hyppää hyvällä teknikkalla, ja en muista onko koskaan ollut ongelmana että hyppää aivan liian kaukaa tai liian läheltä, joten tää tais sit johtua etäisyyksistä?! No mutta, ei sillä nyt niin väliä... saatiin kumminkin rata suoritettua ja välistävedot onnistu ihan hyvin, myös putki/A erottelu toimi hyvin. Tehtiin erikseen myös keppejä, muutaman esteen takaa jolloin saatiin kova vauhti ja mä juoksin nitan ohi kun se suoritti keppejä. Kesti mun edellä olon melko hyvin, kerran jätti muutaman keppeivälin pujottelematta kun tuli kiire. Myös kolme toistoa eteenlähetystreeniä, este-putki-este, irtos hyvin vaikka jäin ekan hypyn taakse.

Demi pääsi myös treenaamaan kun kerta kolmistaan hallilla oltiin. Demi teki keppejä verkoilla, kolme toistoa kummaltakin puolelta. Lähetin suoraan keppejen takaa, mutta lähetin kauempaa. Demi meni muutaman kerran kepeistä ohi, suoraan namirasalle, onneks oli kansi päällä niin ei saanut palkkaa tästä. Uudestaa jolloin hyvin. Tänään Demi ei tosin löytänyt oikein rytmiä, mutta pää alhaalla meni, hyvä. Sitten tehtiin eteenlähetystä, tosin lyhkäsemmältä matkalta kuin eilen, eli nyt koko eteenlähetys oli joku 12m (este-putki). Tässä mulla oli myös namirasia kannellinen, muuten ei kyllä ilman avustajaa näitä voi treenata. Irtos hyvin ja vauhti oli ok. Eteenlähetyksiä tehtiin neljä toistoa. Ja loppuun muutama u-putki. 

Ai niin... Aamulla käytiin koirien kanssa metsässä ja kun tultiin kotiin sai koirat ruokaa ja sen jälkeen ne makoili tossa lattialla. Nitalla oli nähtävästi jääny puoli metsää housuihin koska  Demi alko vetää risua pois, joka siis oli Nitan housukarvoissa kiinni ja hetken siinä veteli sitä kunnes Nitalla meni herne nenään. Nita nakutti hampailla Demiä kohti, mutta Demi vaan vetää risua jolloin Nitalla palo päreet totaalisesti. Molemmat nousi ylös ja Nita nakutti vielä, mutta Demi vaan jahtas risua jolloin Nita otti Demiä karvoista kiinni. Episodi loppu tähän, Demi jätti Nitan rauhaan ja mä pääsin selvittelemään Nitan pöksyjä. Mä en siis ollu sisälle tultuamme huomannu että Nitan housuissa oli kaks pientä risua sekä kuusenhavuja. No Demihän nää oli huomannu ja totes että tossahan on kiva risu jota voi vetää  Demi on kyllä niin hassu. Ja nita on kyllä aika pitkäpinnanen, ei kyllä onneks turhaan hermostu ja kun hermostuu niin sanoo kumminkin ihan nätisti. 

 

JA HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE!