Lähdettiin sunnuntaina 12.7. ajamaan meidän mökille joka sijaitsee keskisuomessa. Mökkimme on saaressa joten ensin ajeltiin reilut 400km autolla ja sitten vielä pari kilometriä veneellä. Automatka sujui Nitalta hyvin, nousi välillä katselemaan maisemia, mutta muuten makoili ihan rauhassa takaluukussa. Pysähdyttiin pariin otteeseen jotta Nita sai juoda ja vähän kävellä ympäriinsä.

Kun päästiin rantaan Nita ihmetteli hieman paikkoja ja nostettiin Nita sitten veneeseen. Neiti oli alkuun hieman peloissaan, mutta rauhoittui puoleen matkaan mennessä. Mökillä oli samaan aikaan vanhempani, isovanhempani sekä tätini miehensä ja poikansa kanssa, eli porukkaa oli jonkin verran. Nita omaksui mökin pihapiirin hienosti ja oli sitten koko ajan vapaana kun ei lähtenyt kovinkaan pitkälle itsekseen, mitä nyt milloinkin jonkun perässä rantaan ym.. Oltiiin useampana päivänä veneilemässä, lähinnä pienemmällä veneellä soutelemassa ja Nita tykkäsi olla veneessä, katseli maisemia ja haitseli ilmaa.

Kävin uimassa pari kertaa ja Nitaa yritin saada uimaan, neiti tuli veteen mutta ei halunnut uida joten annoin asian olla, pääseehän (joutuu) Nita kumminkin taas syksyllä Hyvinkäälle uima-altaaseen uimaan, joten en viitsinyt lomalla neitiä pakottaa uimaan. Mökkireissu sujui siis oikeen mukavasti aurinkoa ottaen sekä veneillen ja uiden. Takaisin kun oltiin lähdössä ja veneellä tultu rantaan auton luokse niin Nita kääntyi ympäri ja menikin veneen luokse auton sijaan, tuli todettua että Nita matkustaisi mielummin veneellä kuin autolla jos vaan saisi itse valita. Kotimatkan päätteeksi Nita olikin aika väsynyt ja koko loppupäivä meni koiralta nukkuen.

Tässä muutamia kuvia mökiltä...

 

Täältä tullaan!

 

Nita kahlaamassa

 

minä täällä vaan

 

Nitan ensimmäinen kerta soutuveneessä