Eilen käytiin Nitan kanssa Vantaalla lenkkeilemässä. Treffattiin Anne ja Reeta. Nita ja Reeta pääs leikkimään yhelle kentälle. Jonkin aikaa ne siellä leikki, mutta kentällä oli ihan sairaasti lunta, joten neidit joutu ihan loikkimaan päästäkseen eteenpäin, joten se taisi vaikuttaa siihen etteivät kovin kauaa viitsineet leikkiä. Jatkettiin matkaa kävelytiellä hihnassa kulkien. Pari tuntia me siellä lumisateessa oltiin. Oli kiva nähdä Reeta ja Annea pitkästä aikaa. Täytyy yrittää vähän useammin ulkoilla yhdessä. Nita niin tykkää Reetasta! Kiitokset lenkkiseurasta, eipä ilman teidän seuraa oltais viittitty useampaa tuntia olla ulkona siinä säässä.

Tänään oli Hyvinkäällä aksatreenit. Kun pääsin töistä klo. 15 oli taivas kirkas... jotenkin en huomannut että lunta oli taas alkanut sataa todenteolla joten sääolosuhteisiin nähden lähdin hakemaan Emmaa ja Kiiviä vähän myöhässä. Ensimmäinen jumitus tapahtui Olarissa, 3 bussia oli jumissa risteyksessä, siinä meni odotellessa kymmenisen minuuttia ennen kuin bussit pääsi mäkeä ylös ja risteyksestä eteenpäin jolloin tietty meidän muidenkin matka pääsi jatkumaan. Luntahan tuli aika sairaasti joten lisää ongelmia tiellä osasin odottaa... Turun motarilta pääsin Vermon solmuun jossa seuraava jumitus. Autoja jonossa vaikka huru mycket, eikä liiku ei... tai no kyllä se jono vähän liikku, ja rekkahan se siellä Leppävaarassa oli mäessä jumissa. No siitä kun päästiin ohi niin matka jatkui normaalisti ja pääsin Emmaa hakemaan. Tällä välin ilmotin jo Hyvinkäälle Tiinalle että tulemme myöhässä tunnille, kuinka paljon, sitä en osannut arvioida. Lunta tuli edelleen reilusti, mutta Tampereen motari veti ihan hyvin ja jossain vaiheessa ennen Hyvinkäätä lumisade loppui kuin seinään?! WHAT! En tajuu miten tollanen on edes mahdollista. No päästiinpä ajamaan loppumatka rajotusten mukasesti, tiellä ei edes ollu lunta. Ja hallilla oltiin vaan 15 min myöhässä .

Kukaan ei ollu paikkaamassa niin saatiin Emman kans kumminkin myöhästymisestä huolimatta treenata ruhtinaallisesti. Tehtiin jotain näytösrataa, joka tulevana viikonloppuna kai näytetään messarissa. Rata oli pitkä, mutta otettiin sitä pätkissä. Radalla oli pimeitä putkikulmia ja U-putkesta ulospäin kääntymisiä. Nita haki pimeisiin putkikulmiin hyvin, työ on siis tuottanut tulosta. Myös noi putkesta ulospäin käännökset sujuu hyvin kun ollaan niitä treenattu. On siis kannattanu näitäkin treenata. Kontaktit suoritti myös puhtaasti, keinu oli tosin tooodella hidas. Kepeille haki ite, ei tarvinnu apua siihen, mutta räkytys vaan alko heti tokasta välistä . Ärsyttää todella koska Sporttikoirahallilla on tosi nätisti ja hiljaa mennyt kepit... No lisää treeniä. Treenit oli siis oikeen mukavat, ei mitään kovin vaikeita kohtia, mutta oli kiva huomata että ne asiat mitä ollaan treenattu on myös tuottanut tulosta.