Purinalla treenit Kaisan ja Pedun opeissa. Rakennettiin rataa ja tutustumisen jälkeen Pedu ilmoitti radan olevan mm-kisoista, minien agilityrata! Ei ihme että rata oli muutamassa kohtaa todella miettimisen arvoinen. Saatiin tavallista enemmän aikaa tutustua rataan ja Kaisa kehotti pilkkomaan ajatuksissa radan osiin ja miettimään missä haluaa olla missäkin kohdassa, eli AJATUKSELLA piti OIKEESTI miettiä mitä on tekemässä. (Ratapiirrustus tulee myöhemmin, (keinun tilalla oli pussi))

Ensimmäinen vaikea kohta oli esteet 4-8. Nita onneks pysy A:n (4.) kontaktilla kun sen sinne pysäytin, takaakierto 5:lle ja siitä valssilla, mutta se tuli myöhässä, mutta ehdin kumminkin, takaaleikkaus-twisti toimi hyvin 6:lle ja sain Nitan käännettyä myös hyvin 7:lle josta takaaleikkasin pituudelle (8.). Pituudelta okserille Nita hyppäs esteen 10. koska mun hartialinja sinne ohjas, ajoitin takaaleikkauksen huonosti jolloin Nita käänty liian aikasiin ja hyppäs esteen 10 eikä 9:ä. Otin tän kohan uudestaan ja varman päälle halusin tehä niin liiottelin ja käänsin hartialinjan reilusti oikeelle, ohi 9:n, mutta näin sain Nitan hienosti okserille. Puomi:n (11.)  kontaktit oli myös hyvät ja hienosti sain esteelle 12 ja käänsin valssilla jotta sain putkeen. Haki hienosti oikeeseen putkenpäähän vaikka siinä vieressä oli toinenkin. Putkelta kepeille oli ihan kamala avokulma. Kun sieltä putkesta tuli kovalla vaudilla niin helvetti sentään! Jos valitsi ohjata keppejen oikeelta puolelta niin joutu valsaamaan keppejen jälkeen mutta toisaalta keppejen sisääntulossa pysty käyttämään nenästävetoa, mutta mä tein niin että menin esteen 17 eteen jossa kunnon haltuunotto ja siitä ohjasin kepeille jolloin linja oli helpompi. Kaikista fiksuin ratkasu olis ollu se että lähettää kepeille oikeelta puolelta ja kun koira alkaa pujotella niin takaaleikkaa keppejen toiselle puolelle. Meijän ryhmäläisistä tais yksi vaan tehä tän. Lopuuradassa ei sit mitään ihmeempää ollutkaan, monella meijän ryhmässä oli ongelmia esteeltä 16 esteelle 17, moni meni esteen 17. ohi, mutta meillä ei tässä kohassa ollu mitään ongelmaa, ja loppu suju ongelmitta. Jäi kiva fiilis radasta ja saatiin kehut varsinkin kohasta 5-8, oli kuulemma magee .  Oli hauskaa kyllä tehä tollanen rata, ei se mikään mahoton ollu.. ekalta radalta tuli siis hylly, kun Nita hyppäs 10 väärstä suunnasta eikä 9:ä, muita virheitä ei tullukkaan. Tokalla kierroksella tuli hylly samaan kohtaan ja loppuun  toinen hylly kun meni vielä putken 18. sijaan putken 2. väärästä päästä, mutta muuten siis no problem! Kepit oli tosi huonot tänään, siis hitaat! Ja putkiin Nita meni varoen, johtuen varmaan siitä että viime viikolla pamautti päin putkea, kun yritti vetää mutkan suoraks...

Iltalenkin yhteydessä tokoiltiin, alkuun 2 x nouto, ihan toosi hyvä  meno-paluu laukalla ja kaiken huipuks perusasento oli SUORA! Sit oli vuorossa luoksetulon pysäytys 1 x käsky + pallo, 1 x käsky, 1 x läpijuoksu ja 1 x käsky. Eka oli hyvä, pysähty hyvin yhdistettyyn käskyyn, toka vähän venähti, läpijuoksussa alko ennakoimaan pysähdystä, mutta pallon heitettyä kiihdytti, viimenen oli hyvä pysähdys . Väliin palloiltiin ja sillon tällön kaukoja ja palkaks heti pallo, hyvin meni mutta läheltähän ne otan. Loppuun vielä pikkupätkä seuraamista, kahella pysähdyksellä. Eka 2 m huono kontakti, pysähdyksen jälkeen kontakti parani ja palkkasin siitä pallolla. Olipas kivat tokoilut!