Eilen omatoimitreenit Juvanmalmilla. Aloitin Nitan kanssa tekniikkaharjoittelulla, eli perussarjaa 5:llä esteellä. Ensimmäinen kerta meni taas pieleen, Nitan vauhti oli aivan liian kova, ei siis koonnut itseään tarpeeksi jolloin hyppäsi nelos ja vitos esteen samalla kertaa. Noh uusi yritys ja nyt neiti muisti että tässä oli tarkoitus koota itseään niin että askeleet mahtuu esteiden väliin, hyvin meni joten vielä yksi toisto ja näin oli tekniikat tehty. Otin muutaman kerran rengasta, oli minikorkeudessa, mutta meni siis läpi eikä ohi. Olen treenannut rengasta joka treenikerralla muutaman hypyn verran, eri korkeuksilla, mutta niin että on tullut pelkästään onnistumisia. Pikkuhiljaa alan nostaa rengasta mutta vielä mennään mini ja medi korkeuksissa. Pöytääkin otettiin muistinvirkistykseksi pari kertaa, hyvin meni. Loppuun päätin ottaa vielä keppejä, mutta päätin testata mahtaako neiti mennä ilman käsimerkkejä, ja kyllähän se toimi . Eli kävelyvauhtia edettiin kepeillä, mutta ilman käsimerkkejä, käytin ainoastaan sanallisia apuaja, eli "kepit" joka kerta kun piti kääntyä seuraavalle kepille. Nita lisäsi vauhtia muutaman toiiton jälkeen ja rytmi alkoi löytyä, joten ajattelin käyttää tätä tyyliä jatkossakin.

Agin jälkeen tokoilin vielä, seuraamiset sujuu jo taas vähän paremmin, kontakti pysyi paremmin vaikka mentiin esteiden ja Ruutin ohi. Käännös vasemmalle ok, oikealle jätättää. Täyskäännös sujui myös ok. Liikkeestä seis, ei pysähdy suoraan vaan ottaa n. 5 askelta ennen kuin pysähtyy, tähän taas lisää treeniä. Minuutin paikallamakuu Ruutin vieressä sujui hyvin, oli ihan hiljaa, tosin meni lonkalle, mutta tällöin ainakin on rennompi joten en huomauta asiasta. Mukavat treenit oli, tokoa pitäisi vaan jaksaa taas treenata enemmän. Alkaa vaan rassata kun jauhaa samaa kokoajan, ja pitkien taukojen takia liikkeet huonommassa kunnossa kun alkusyksystä mölleissä, joten virallisiin ei vielä voi edes miettiä. Enkä kyllä aio mennä virallisiin ennenkuin paikallamakuu sujuu oikeasti. Suuria pistemenetyksiä tulee jos paikallamakuu ei onnistu.

Tänään ajeltiin pohjois-Espooseen, Solvallaan, ulkoilemaan. Oli todella pimeää, mutta onneksi siellä oli valaistus. Solvalla on mukava paikka kun ei taaskaan tullut ketään vastaan, joten Nita sai juosta koko matkan vapaana. Maasto on mäkistä, jyrkkiä ylä- ja alamäkiä, mikä hyvä kun täällä meidän kotikulmilla ei mitään isoja mäkiä olekkaan.