Oltiin eilen illalla vähän treenaamassa, sekä agilitya että tokoa. Oli tarkoitus tehdä yhtä 1. luokan radanpätkää, mutta en sitten oikeen osannut hahmottaa rataa joten tein sitten muuta. Treenasin lähinnä ohjaustekniikoita sekä A-estettä joka oli Nitan mielestä edelleen vähän epämiellyttävä, tosin muutaman toiston jälkeen meni taas hyvin.

Radat joita tein:

Treenasin tänään lähinnä valssia,sylikäännöstä sekä takaakiertoa. Sujui oikein mukavasti, Nita oli todella innokas vaikka itse muutamaan otteeseen töppäsin ja jouduin sen takia tekemään useamman toiston. Tuli kamerakin mukaan, joten taidan jossain vaiheessa lisätä tänne pari kuvaa, jos niistä saa mitään selvää kun ovat pikkasen pimeitä.

Tokossa treenattiin lähinnä seuraamista, sivulletuloa sekä liikkeestä maahanmenoa, tuli myös otettua paikalla makuuta. Sujui ihan mukavasti, paitsi paikallamakuussa piippasi aika paljon. On tokoilut jäänyt viime aikoina vähän vähemmälle, pitäis vähän skarpata ja siis treenata niitä paikalla makuita jotka meille tuottaa ongelmia. 

Tänään oltiinkin sitten ulkoilemassa pellolla, oli aika mutasta jonka takia olenkin peltoa viime aikoina vältellyt. Täytyypi odotella pakkasia niin peltokin on sitten paremmassa kunnossa. Nita kyllä nautti siellä riehumisesta, kepit oli todella jees ja varikset myös. Nita ei enää jahtaa variksia niin kuin aikaisemmin, menee lähinnä rauhallisesti lähemmäs ja jää sitten vaan katsomaan niiden tekemisiä.