Aamusta Juvanmalmille agitreenejä tekemään. Olin ajatellut rakentavani samantyylisen radan kun eilen Hyvinkäällä ja sitä siis yritinkin, mutta jostain syystä ei oikeen tuntunut toimivan. Taisi olla mittasuhteissa jotain häikkää koska tuntui ihan tuhottoman vaikealta nuo takaaleikkaukset. Sain kyllä pari onnistunutta suoritusta, mutta ei kumminkaan tuntunut hyvälle. Treenasin myös persjättöä joka toimi hyvin. Niin ja eteenlähetyksiä. On tullut huomattua että Nita menee eteenlähetyksissä viimesen esteen ali kun lelu siis löytyy viimeisen esteen takaa. En tehnyt siitä mitään numeroa, sai siis tietty palkaksi lelun kun sen sieltä ehti hakea, mutta päätin laittaa viimeiselle esteelle vinoon toisen riman jottei sieltä pääsekkään ali. Tämä toimi, neiti ei mennyt viimeisen ohi, vaikka sitäkin välillä harrastaa. Eteenlähetysharjoitukseen lisäsin myös putken, eli este - este - este - putki, toimi hyvin, haki hyvin putkelle, tosin olihan se siinä nenänedessä tuon eteenlätyksen jälkeen. Ja loppuun tietty keppejä. Alkuun otti kamalasti häiriötä muista, mutta sain muutaman hyvän suorituksen ja tajusin lopettaa niihin.

Treenien jälkeen ajeltiin kotiin ja pitkälle lenkille. Käytiin myös pellolla kiertämässä ja siellä tuli vastaan cockeri narttu Nuppu. Nita ja Nuppu leikki hetken, mutta Niat ei mitenkään kauheen aktiivisesti leikkinyt Nupun kanssa joten jatkettiin matkaa. Kotiin tultua Nita olikin ihan väsy ja meni nukkumaa.

Iltalenkin jälkeen vielä vähän tokoiltiin. Paikallamakuu sujui tosi hienosti, Nita oli ihan hiljaa, ei yhtään merkkiä hermostuneisuudesta. Liikuin Nitan ympärillä ja menin pisimmillään n. 8m päähän. En ottanut aikaa, mutta veikkaan että paikallaolo kesti n. 1,5 min. Sitten luoksetulo, tosin hyvin, tosin haki vähän paikkaa kun tuli sivulle. Sitten jätinkin Nitan istumaan, koska siskoni tuli tuomaan minulle papereita niin jätin Nitan parkkipaikan päässä olevalle nurmikolle ja menin itse auton luokse n. 5 m. päähän. Juteltiin hetken joten Nita sai olla paikallaan, pysyi todella hyvin. Paikallaoloa istualteen tulee treenattua aika harvoin, mutta pysyy siinä hyvin. Siskon lähdettyä vielä seuraamista joka ei niin hyvä ja liikkeestä maahan. Ennakoi taas sivulletuloa joten tein muutaman toiston niin että tulin luokse ja lähdin uudestaan poispäin. Pysyi toisella yrityksellä hyvin.