Aikaa on taas kulunut ja päivittäminen jäänyt... viime viikolla agiliitelyt josta edellinen päivitys. Sen jälkeen, torstaina, käytiin Hyvinkään koirauimalassa uittamassa koiria. Mulla oli mukana Demi ja Pialla Einari. Demihän ei ole uimassa käynyt, siis tuolla uimalassa kuin muistaakseni kaks kertaa, ja typy ei ole ollut kovin innoissaan uimisesta, joten varaudun siihen että tyttö pistää vastaan ainakin jollain lailla. Demi ui myös nyt ilman pelastusliivejä, silloin pikkupentuna oli liivit, mutta nyt ajattelin pärjäävän ilmankin. Altaan luo D tuli nätisti, käskystä ei uimaan mennyt, houkuttelin ja kehuin kun meni rampille, melkein veteen päästiin kun päätti alkaa peruuttamaan, en päästänyt, jolloin hetken aikaa vaan yritti peruutella ja kun ei onnistunut meni altaaseen. Eka veto oli aikamoista, tassut pärski vettä aika lailla ja yritti muutaman kerran "kiivetä" altaanreunaa ylös. Hetken aikaa oli altaan reunalla ja uudella "uimaan" käskyllä meni taas veteen ilman vastaansanomista smiley ja nyt uintityyli oli jo hyvä. Demi ui kyllä tosi nopeesti, huomattavasti nopeemmin kuin Nita. Oli kyllä kiva kun Deminkin menee nyt altaaseen ilman vastaväitteitä, käskyllä. Uinnin jälkeen oli kuivaamisen aika, hitsit että Demi inhos sitä kuivaajaa. Tyyppi oli ihan raivona, hyökkäs tai yritti hyökätä kuivaajan kimppuun. Pidin sit ihan kaulapannasta kiinni, jotta sain kuivattua turkin. Kerran hampaat kolahti mun käteen kun yritti siihen suuttimeen osua. Ja kuivaajalle piti myös välillä murista laugh
Kotona ollaan tokoiltu, yhteistreenitkin oli sovittu, mutta lumentulon takia peruttiin. Viikonloppuna oli SCY:n alaosasto/toimikuntapäivä Pirkkalassa. oli kyllä iahn hyödyllinen päivä ja oli mukava nähdä uusia ja vanhoja tyyppejä.

Tällä viikolla ollaan taas agiliidelty. Maanantaina oli treenit Nooan kanssa. Sain ihan yksityistunnin kahdella kouluttajalla kun muut meidän ryhmäläiset oli perunu. Tehtiin sellasta neliö vääntöä, eli hyppyjä neliössä (2 neliötä peräkkäin). Treenissä oli valssit. Alkuun mun valssit oli myöhässä ja yhdessä kohtaa jossa oli pidempi vienti seuraavalle  hypylle, en saanut Nooaa irtoamaan joten alkuun tuli yhden hypyn ohi. Sain valssit muutaman toiston jälkeen hyvin ajoitettua ja Nooa käänty tosi hyvin, myös pidempi vienti onnistu hyvin kun muutaman toiston jälkeen Nooa irtosi paremmin. Edistystä tapahtuu yhden treenin aika hurjasti, mikä on tosi kivaa yes Tässä oli myös ns. loppusuora jossa päästiin treenaamaan eteenmenoa, hyvin irtos kun kouluttajat heilutti lelua vikan hypyn takana. Nooa mysö leikki molempien kouluttajien kanssa, eli ne aloitti palkkaamisen ja mä jatkoin. Tätä neliössä olevaa "rataa" tehtiin useampi toisto jonka jälkeen otettiin tauko jossa vaan juteltiin, sit jatkettiin keppitreenillä. Tarkotus oli tehdä keppejä kahden hypyn takaa, mutta koska Nooa on tehnyt muita huomattavasti vähemmän keppejä niin otettiin vaan lähetyksiä kolmesta eri kulmasta. Nooa lähtii pujotteluun useammankerran hurjalla vauhdilla ja hyppäsikin sit verkkojen yli. Helpotettiin sit niin että lähetys vähän lähempää jolloin vauhtikaan ei ihan hirveeks ehtinyt kiihtyä, pujotteli loppuun hyvällä tyylillä. Lähetettiin klo. 12, 11 ja 13. klo. 13 kulma oli vaikein, ja tässä mä alkuun mokasin. Nooa on hyvin herkkä mun käsiohjauksille ja jos lähetin kädellä niin lähti hakemaan keppejen kauempaan päähän ja osas jopa hakea sieltä sisälle laugh (olihan siellä tietty verkot). Tosta sitten opin että ei tartte kädellä lähettää vaan riittää että yläkroppaa vähän käännän, johan se sillä tavalla alkoikin luonnistumaan, niin ettei poika enää kauempaan päähän hakenut vaan klo.13 alkoi sujumaan. Pikkuhiljaa minä ja Nooa opitaan. Lähinnä mä opin ohjaamaan erilaista koiraa ja Nooa oppii agilityä. Tää on kyllä kivaa kun pääsee ohjaamaan ja kouluttamaan erityylisiä koiria.

Eilen oli Nitan treenit. Meitä oli paikalla 4 koirakkoa, ja ratatreenit vuorossa. Radalla oli taas muutama vaikea kohta, jota päästiin hinkkaamaan. Ja mikäs muukaan kun valssi, se oli taas vaikee. Valssin oikea ajoitus, se se vasta vaikeeta on. Valssin ajoitus parani treenien aikana just tässä yhdessä kohtaa, mutta parantamisen varaa jäi vielä. Kontaktit oli tänään myös ajoittain hakusessa, Nita tuli A:lla ihan pokkana läpi, murr angry Kepit otin radallakin lelukädessä, jotta saatais se pää alemmas ja tekniikka kuntoon, kyllä se vielä joku päivä. Mitäs muuta... ai niin joo.. pöytä. Se oli taas radalla ja Nita tuli omine lupine pois pöydältä, argh! Eli pöytää pitää alkaa treenaamaan, jotta kestäis paremmin mun liikettä. Vauhtia oli tänään paljon ja mä jäin useamman kerran jälkeen. Lumien sulettua pitää alkaa juoksemaan jotta pysyn koiran perässä paremmin.

Meidän kesätreeniryhmäpaikat on julkaistu. Saadaan jatkaa molemmissa ryhmissä. Nitan ryhmästä lähtee yks ja tilalle tulee yks tilalle. Ja joka toinen viikko on myös jatkossa ratatreenit ja joka toinen viikko tekniikkatreenit.

Tokoilusta sen verran, että kaukojen m-i vaihdot on kummallakin tytöllä nyt vähän muuttunut. Molemmat nousee istumaan usein innokkaasti hypähtäen, niin että pylly nousee maasta. Vaihdoista jossa pylly nousee en oo palkannu ja nyt on pylly pysyny paremmin maassa, mutta molemmat kyllä tekee ajoittain edelleen näitä epäpuhtaita vaihtoja. Tarkkana pitää olla.