Torstaina ajelin Lohjalle Showlinkin hallille tokoilemaan. Hallin lattia on päällystetty matolla joten oli pikkasen liukas. Nita kyllä toimi ihan hyvin hallissa, mutta vauhtia oli normaalia vähemmän, esim. noudot teki ravilla vaikka yleensä laukkaa. Alkuun leikittiin jotta sais suurimmat virrat pois ja samalla sais vähän totutella halliin. Aloitettiin sitten leikin jälkeen noudoilla. Noudot sekä puisella että metallilla, hyvin muutoin paitsi että ravasi molempiin suuntiin. Jäävät avoimen tyyliin. Tein jäävät peilin edessä ja se osoittautu todella hyväksi keinoksi. Ensinnäkin näki miltä seuraaminen näyttää, ja kun teki jäävät niin ei ite tarvinnu vilkuilla olan yli kun näki peilistä menikö maahan ja kuinka ripeästi, sama juttu seisomisessa. Maahanmenot oli ok, seisomisessa pysähty ok, mutta kun kävelin taakse niin kääntyi muutaman askeleen mun perään. Otin uudestaan ja ohi mennessä käskin uudestaan "seiso", nyt hyvin. Perusasentoja peilin edessä. Olis kyllä niin tarpeellista tehdä niitä useammin peilin edessä, tuli huomattua että osa perusasennoista jotka näytti suorilta eivät ollutkaan kun kattoi peilistä . Kaukot 6 m. m-i-m-i-m, tokaan istumiseen tupla käsky, kun katteli muualle, muutoin hyvin. Hyppy avoimen tyyliin. Tuli 2 krt ohi! Ja mitä mä tein, seisoin vaan paikoillaan ja mietin että mitä v*****?! No olis kenties pitäny yrittää pysäyttää jottei olis tullu ohi, mutta ei niin ei. Nita ei oo pitkään aikaan tullu ohi, joten olin ihan hämmentyny, nojoo.. otin myöhemmin uusiks ja sain kaks onnistunutta. Paikallamakuu Tiinan seuratessa tilannetta. Esiteltiin meidän ongelmaa ja kyllähän sitä piippuasta ja huutoa riittikin ja kaiken kukkuraks koira nous 3 krt istumaan . Onglema siis on ja siinä sitten mietittiin mitä asialle kannattais tehdä. Joka tapauksessa aikaa tulee viemään jotta hiljaseks sen saa, joten perjaatteessa kisoihin ei olis menemistä ennen kuin liike on kunnossa... Miettimisen arvoisia vinkkejä saatiin, nyt pitäis vaan päättää mitä tehdä. Mutta kiitokset Tiinalle neuvoista.

Kotiin kun päästiin menin meidän lähi pk:n parkkikselle ottamaan paikallamakuun. Mulla oli ittelläni rento mukava fiilis ja Nitakin oli rauhallinen ja sopivassa mielentilassa. Otin vajaan 2 min paikallamakuun, olin piilossa suurimman osan ajasta ja Nita oli hiljaa ja mukavan rauhallinen, ei yhtään piippausta eikä noussut kertaakaan ylös. Tää on se tyypillinen tilanne kun treenaan yksin, eli onnistumisen todennäköisyys on huomattavasti suurempi ja on yleensä oikeessa mielentilassa.

Launataina aamusta Käpylään Tamaran luokse. Edellisillä kerroilla ollut pikkasen jumissa vasemmalta puolelta lantiota, mutta nyt ei mitään jumeja missään! On kuulemma todella symmetrinen ja lihakset hyvässä kunnossa. Venyttelyt ja muutkin jumpat on siis tehnyt tulosta . Oli kyllä tosi kiva kuulla että kaikki kunnossa. Kun mitään erityistä ei ollut niin nyt sitten Tamara ehdotti pidentää vähän seuraavan käynnin väliä, eli nyt käydään 4 kk välein jos Nita pysyy noin hyvässä kunnossa. Haluan käyttää Nitaa Tamaralla kumminkin säännöllisesti, jotta huomaa jos lihaksissa jotain jumeja. Juteltiin taas pyöräilystä ja tuli uus juttu mitä en ollutkaan ajatellut. Saatiin myös lisää vinkkejä lihastreeniin. Ja venyttelyitä jatketaan entiseen malliin.

Illalla otin pk:n parkkiksella paikallamakuun, 1 min 30 sek. hyvin meni, hiljaa oli , olin piilossa ja esillä. Ei ollut häiriötä.

Tänään aamulla Sporttikoirahalliin aksaamaan, pientä radanpätkää jossa kontakteja sekä 4 esteen suoraa jossa 3:nnen esteen jälkeen käännytäänkin takasinpäin. Hyvin käänty. Kontaktit meni alkuun hyvin, mutta jossain vaiheessa alko juoksee läpi eikä jäänyt 2o2o. Otin sitten uusiks niin että palautin kontaktille ja muistuttelin hommaa ja sit koko puomi alusta ja kyllähän taas muistu mieleen. Edelleenkään en voi juosta kuin 1-2m puomin ohi, tai ei jää kontaktille, mutta sivuttais etäisyyttä kestää kyllä jonkin verran. Lisää treeniä siis.

Päivällä tokoilut Baronalla. Ruutua x 4. 3 x pallo ruudussa ja kerran tyhjään. Meni tyhjään ruutuun vaikkakin vauhti oli hidas ja himmaili ennen kuin pääs ruutuun asti. Meni myös muutaan kerran ruudun sivusta sisään. Jäävät peräkkäin, järjestyksessä i-m-s. Istuminen jäi seisomiseks, en muistanu antaa tarpeeks selkeetä käsimerkkiä, uusiks ja nyt hyvin. Maahanameno hyvä kuin myös seisominen. Seuraaminen oli myös hyvää. Ohjatun noutoa, lähinnä siis suuntia. Laitoin Nitan merkille ja kävin viemässä joko oikean tai vasemman kapulan ja tulin takaisin ja lähetin. Hyvin tekee kaarteet, palautti ravilla, mutta kenttä olikin liukas. Kumpikin suunta yhtä hyvin. Loppuun päätettiin kokeilla ekaa kertaa ever niin että 2 kapulaa valmiina oik ja vas. Kirsi vei kapulat ja mä leikin Nitan kans sillä aikaa, ja kun kapulat oli paikoillaan niin laitoin merkin taa ja lähetin. Hyvin nouti, kaarre edelleen hyvä eikä ottanu häiriötä toisesta kapulasta, eikä siis mitään väliä sillä etten ite vieny kapulaa, Hyvä! Kaukojen liikeratoja jumppana. Seisomisessa vaikeuksia, liikkuu jonkin verran. Pysyy hyvin paikoillaan jos oon kyykyssä mutta heti kun ite seison niin liikkuu m-s vaihdoissa kuin myös i-s vaihdoissa. Lyhyt paikallaamkuu jota edelsi maahanmeno ja sivulletulo harjotus. Oli koko ajan hiljaa ja levollinen ja niin olin minäkin . Koko treenien aikana ei päästäny kuin yhden hiljasen piippauksen ja alkuun pari haukahdusta.