Aloitettiin hypyllä. Eka avoimen tyyliin, kisamaisesti. Hyppäs hyvin, istui ekalla käskyllä ja vaikka istui ihan lähelle estettä hyppäsi kumminkin takaisin ja tuli hyvin perusasentoon. Vielä 2 x  hyppy istumisineen, tarvitsi tuplakäskyn istumiseen, mutta annoin käskyn liian aikasiin, eli oma moka. Sain kumminkin onnistumisenkin. Loppuun hyppy ja hetti palkka perään. Seuraavaks hyppynouto puisella kapulalla. Otettiin vaan yks kerta koska oli nappisuoritus!

Seuraavaks varmaankin ruutua. Ei hyvää päivää miten vaikeeta tää taas oli. Pallo oli valmiiks ruudussa, Kirsi sen sinne vei. Lähetys jostain 15 m päästä, ei bongannu ruutua, ei millään... uudestaan otettiin useamman kerran ja lähempääkin ja loppujen lopuks 5 m päästä meni sivusta ruutuun. Päätettiin jatkaa ruudulla. Menin taas kauemmas ja Kirsi vei pallon niin että Nita näki, nyt meni ruutun, uusittiin ehkä 3 krt, ihan ok. Sit vaihdettiin ruudun toiselle reunalle, Kirsi vei taas pallon. Löysi ruudun ihan jees, mutta on kyllä pihalla... Lopuks vein Nitan ite ruutuun, laitoin maaahan ja kävelin pois ja 15 m päästä kutsuin seuraamaan, tuplakäsky mutat tuli hyvin oikeeseen kohtaan seuraamaan. Tuplakäsky ei ollu mikään ihme koska tätä ei olla tehty ku kerran.

Liikkeestä seisominen avoimen tyyliin. Kotitreenissä tässä ollut ongelmia, tarjoo vaan istumista! Mutta kuinka ollakkaan, ei mitään ongelmia, pysähty hyvin. Otettiin muuta toisto, välillä otti askeleen etujaloilla kun kävelin ohi, mutta muuten hyvin.

Kaukot Kirsin käskyttäessä, 4 m päästä. Hyvin meni, ei tuplakäskyjä ollenkaan.

Seuraamista, seuoralla hyvin, lopussa kontakti vähän katoo, käännökset väljiä. Täyskäännös hyvä.

 (kuva: Kirsi Auranen)

Tunnaria. Laitettiin 3 vierasta ja oma, tunnareiden väli 15-20 cm. Eka meni hyvin, löys oman, sen jälkeen tavallista sekoilua, eli maistelee kaikkia. Päätettiin koittaa uutta juttua. Eli 2 tunnarikapulaa, oma plus yks vieras ja niiden päällä pakasterasia kannet. Lähetys ihan normaalisti, kun koira merkkaa oman isot kehut ja palkka. Tää toimi tosi hyvin, Nita käytti nenää ja keskitty huomattavasti paremmin kun perustunnarissa. Näitä tehään nyt sitten kotona, sisätreeninä.

Luoksetulon pysäytys. Vaiheessa, todella vaiheessa. Pysähdys venyy piiitkäks. Pallolla tehtiin ja loppuun myös kahella pallolla, loppua kohden alko sujumaan. Kokeiltiin myös maahanmenoa luoksetulon yhteydessä. Eka ihan ok, sen jälkeen yritti lintsata. Tätäkin pallolla. 

Olipa kiva treenata Kirsin kanssa , kiitos jälleen kerran. Tuli huomattua että osa liikkeistä on todella hyvällä mallilla, toiset taas ei. Saatiin taas läksyks ottaa ruutuja tehotreeninä, tää on sama läksy mitä tullut aikasemminki, mutta enpä oo onnistunu. Tehny vaan sillon tällön ja sen takia ei edistytä tässä. Hyppy ja noudot hyvässä kunnossa. Seuraaminen ja jäävät myös, samoin kaukot. Eli avoimen liikkeistä paikallamakuu piilossa ja luoksetulon pysäytys tarvii lisätreeniä.