Eilen tokoiltiin Niittykummun ostarin kentällä, treffit siellä Kirsin kanssa. Mulla oli vaan Demi mukana. Aloitettiin niin että Demi ja Nooa olivat samaan aikaan kentällä. Otin eka muutaman sivulletulon jonka jälkeen otin paikallamakuuta useamman kerran. Sivulletulot oli nopeita, mukaan mahtui vinoja ja suoria, mutta se mikä on kivaa niin tyyppi tulee nopeesti sivulle ja tietää sen paikan ihan hyvin, se pylly vaan välillä on vinossa kumpaankin suuntaan... Ja tässä pitäis olla tarkempi... Eka paikallamakuu kesti ehkä joku 30 sek. Aloitin ihan Demin edestä ja siirryin sitten kauemmas, kävin jossain 4m, oli rauhassa. Vapautus ja hetken päästää uudestaan, tässä  jäin ihan eteen kun Kirsi ja Nooa kierteli siinä meidän lähellä, pysyi hyvin alkuun, mutta sitten pikku Nooa karkas Demin luokse ja pääsi haistelemaan jolloin Demi nousi ylös. Käskin uudelleen maahan, vilkuili Nooaa ja nousi vielä kaksi kertaa kun Nooa pääsi karkailemaan, hihii! Demi ei siis vielä kestä ihan haistelua, mutta kyllä se vielä oppii. Tän jälkeen otettiin ruutua. Ekaa kertaa laitoin ruutuun namialustan, tai siis Kirsi vei namialustan ja palkan ruutuun, eka lähetys reilusta 5m, hyvin. Seuraavaksi n. 15m hyvin edelleen ja viimeisen kerran n. 20m ja hyvällä vauhdilla edelleen ja keskeltä ruutuun, hyvin siis  Sanoisin että innokkaammin meni nyt ruutuun kun siellä oli namppaa, eli kannatti vaihtaa lelu namiin. Sitten taidettiin ottaa 2 x luoksetulo, Kirsi piti kiinni ja mä juoksin jonnekki 25m päähän, kutsuin ja kun Demi oli puolessa välissä kiritin sitä ja vapautin oman asennon. Demi tuli lujaa  Uudestaan samalla tavalla, mutta nyt kiritin kun Demi oli tullu 3/4 matkasta ja samalla tavalla rikoin oman asennon. Tuli edelleen yhtä lujaa. Sitten seuraamista, eka yhtä askelta, sitten kaks ja lopuksi neljä. Hyvin sujui. Loppuun hyppyä Kirsin tokoesteellä. Hyppäsi 3:lla lankulla, eli 30 cm oli este. Eka vaan kutsuin hypyn yli, tokalla kerralla menin ite liian kauas esteestä ja Demi kiersi hypyn, tais tehä sen jopa kaks kertaa. Sitten tehtiin niin että laitettiin namialusta esteen taakse ja lähetin Demin siitä mun vierestä, tää toimi hyvin. Ihan lopuks vielä yks onnistunut paikallamakuu, Kirsi otti aikaa kun pyysin kun en taas tiedä kuinka pitkiä aikoja oon suunnilleen ottanu. Eli 35 sek, palkkasin n. 15 sek. kohdalla, alkuun olin 2m päässä ja lopuks 4-5m päässä. Hyvin pysyi ja oli rauhassa. 

Treenien jälkeen ajoin siskon luokse syömään pastaa ja jälkkäriks sain mustikka-valkosuklaa juustokakkua, nam että oli hyvää. Demi oli mukana lähinnä sen takia ettei noita kerrostalon rappusia tuu liikaa harjoteltua. Ne on sellaset perus kerrostalon rappuset, eli pikkasen liukkaat ja ne on avonaiset , eli näkee sieltä rappusten välistä alas. Sisko asuu neljännessä kerroksessa eikä niillä oo hissiä joten Demi sai kiivetä rappusia oikein kunnolla. Rappusten juurella hetken mietti ja piippas pari kertaa, mutta sitten lähti kipuamaan portaita. Kovin reippaasti tuli, välillä vähän liiankin, mutta ei kumminkaan kompuroinut. Ja mitä useampi kerros päästiin niin sitä rennommin meni. Alastulo tais olla Demin mielestä kivempaa, tuli tosi rennosti ja hallitusti alas, hyvä typy.

Tänään oli Messari ja mun oli alun perin tarkotus sinne mennä, mutta kun aloin laskemaan paljon rahaa sinne menee (pelkkä sisäänpääsy ja ruokailu), niin totesin ettein kyllä mene. Toinen syy oli se että siellä on kaikkea ihanaa koirakamaa ja mitä mainioin shoppailupaikka, ilman rahaa siellä olis ihan tuskallista olla, joten ajattelin etten halua itseäni siellä kiusata. Ens vuonna sitten.

Tuntuu että ehdin tehä aika paljon tänään kun ei minnekkään ollu ns. pakko mennä. Siivosin, tein ruokaa, pääsin valosaan aikaan tekemään pitkän lenkin ja vieläpä ehdin mummille ja vaarillekkin käymään. Lenkillä oli ihana olla valoisaan aikaan ja se on niin ihanaa katsoa noita kahta kun ne leikkii ja vetelee ihan täysiä pitkin maita ja mantuja, se niin lämmittää mun sydäntä että ne tulee niin hyvin toimeen. Ihanat tytöt  Mummille ja vaarille otin Demin mukaan. Se on käyny siellä viimeks joskus ihan pikkupentuna. Mummi oli ihan järkyttynyt miten Demistä on tullut niin ISO! Juu, vaikka Demi nyt ei edes ole iso, mutta mummi kuvitteli sen vielä olevan joku pikkupentu. Demi osas käyttäytyä melko hyvin. Kun juotiin kahvia niin tyyppi kyllä kerjäs tosi ärsyttävästi ja mummi kun sille leperteli siinä samalla niin se pikku perkele hyppäs tassut pöytää vasten ja meinas varastaa pöydästä  Ja mähän karjasin niin että mummi ja vaari pelästy, hups... mutta Demi ei... Otin sitä karvoista kiinnikin...Mitä hitsiä sen kanssa pitäis tehdä?! Se tekee tota välillä kotonakin, ellei sitä ehdi kieltää kun se ajattelee hypätä niin sit kun on hypänny ni ei oo moksiskaan vaikka sille suuttuis kuinka. Kotona osaan ennakoida noita tilanteita ja me ei mitään jätetä ruokapöytään tai keittiön tasolle kun toi yks sinne hyppii... mutta jotain pitäis keksiä. Otetaan siis ideoita vastaan. Mutta muuten mummolassa meni hyvin ja mummi uskoi kun sanoin ettei Demille saa antaa mitään herkkuaj silloin kun istutaan pöydässä. Sai sitten juustonpalasia kun oltiin kahvit juotu ja siirrytty pois pöydän äärestä. Demi sai paaaljon rapsutuksia ja se vaan hengaili mummin jaloissa kun sai paljon rapsutuksia ja silitystä. Niin ja mummi ja vaari asuu myös kerrostalossa, niillä tosin on hissi, mutta mehän ei hissillä menty vaan harjoiteltiin rappusia. Kiire oli edelleen ylös, ja kerran vähän kompuroi, mutta eipä se mitään. Alas tuli taas rauhallisesti.

Huomenna onkin pitkästä aikaa hakutreenit Mankkaalla. Vesisadetta ovat luvanneet, mutta eipä me olla sokerista