Viikko ei mennyt kovin hehkeästi, sain huonoja uutisia autosta... löysivät lisää vikoja ja hintahan siinä taas nousi. Joutuivat tilaamaan osia oikein ruotsista asti. Perjantaina sain viestin että auto on valmis, mutta joo ei pelkoa, ei mulla oo autoa vieläkään. Auton lopullinen korjaussumma hipoi jo aika taivaita joten jouduin jättämään auton vielä korjaamolle. Haen sen sitten myöhemmin, lähitulevaisuudessa 

Eli lenkitetty ollaan ihan kotinurkissa ja treenattu vaan vähän. Agility treenit jäi taas tältä viikolta väliin  Tosin tänään päästiin sporttikoirahallille omalla vuorolla. Mulla oli molemmat koirat mukana. Nita teki vaan pientä, kepit muutaman kerran ja sit puomia muutama toisto, otti Nooasta kovasti häiriötä ja eka pysähty kontaktille mutta ns. valui pois kun otti Nooasta häiriötä ja pientä pakkovalssi treeniä. Nita tarttis siis selkeesti lisää konatktitreeniä häiriössä. Nita paineistui taas siitä tuulettimesta, mutta teki kumminkin ihan ok. Otin myös seuraamista, muutaman askeleen seuraamiset meni tosi hyvin, mutta pidemmällä pätkällä kontakti tippuili ja paikka oli hakusessa. Peruutukset ei oikeen luonnistunut, sain kaks hyvää pätkää seuraamisen yhteydessä, mutta töitä riittää vieläkin. Luoksetulon stoppia pallolla, eli pysäytin palloon. Alko ennakoimaan heti ekan jälkeen joten väliin läpijuoksuja.

Demi aloitti este-este-putki treenillä, jossa tehtiin valssi tokan esteen luona ja käännettiin u-putkeen, hyivn. Ja olen iloinen että neiti pysy esteen takana kun itse siirryin lähemmäs tokaa hyppyä, hyvä! Sitten tehtiin este-este yhdistelmää, niin että toinen hyppy tuli takaakiertona, tässä treenattiin pakkovalssia. Demin vauhti hidastu aika paljon, mutta tuli siivekettä nuollen ja ohjaus toimi. Sitten tauko. Toisella setillä tehtiinkin tokojuttujja. Taidettiin aloittaa sivulletuloilla, muutama vinoon, jotka otettiin tietty uusiks, ja nyt paremmin. Sitten otettiin seuraamista, eka yhtä askelta muutaman kerran, hyvin. Ja sen jälkeen kahta askelta. Yhtä askelta voin tehdä ilman nami-imutusta, eli nostan kättä ylemmäs ja neiti seuraa  Alkuun ei kyllä onnistunut, koska Nita räkytti taustalla ja mun keskittyminen oli kaikessa muussa kun tekemisessä. Kun Nita saatiin hiljaseks niin johan alko paremmin sujumaan. Sitten otin 2 x vauhtinoudon, lähti hyvällä laukalla kapulalle molemmilla kerroilla, ekalla kerralla nosti kapulan ja toi puoleen väliin kunnes sai palkan, tokalla kerralla kun meni kapulan luo jäi hetkeksi miettimään ja viiveellä nosti kapulan mutta toi kumminkin. Tauko. Kolmas setti oli jossa paikallamakuuta rivissä, joo-o  Demi oli toisessa reunassa, keskellä oli Nooa ja toisessa reunassa Ruuti. Koirien väli oli n.3m. Käskettiin koirat maahan, mä käskin niin että oli siirtyny jo ennen käskyä Demin eteen. Meni heti maahan, käsiavulla, jäin eka siihen eteen ja kun olin muutaman nakin palan antanu, niin siirryin eka metrin päähän ja myöhemmin reiluun kahteen metriin. Kävin palkkaamassa n.10-15sek. välein. Demi oli todella rauhassa ja hienosti  Vapautus ja hetken päästä uudestaan, niin että Demi ja Nooa oli ihan kylki kyljessä. Alkuun jäin taas ihan eteen, mutta kun niin hyvin pysyi niin siirryin ehkä 1,5m päähän, hyvin pysyi eikä ottanut yhtään häiriötä Nooasta. Taas vapautus ja väliin otin pidempää pätkää imutusseuraamista jonka jälkeen vielä yks paikallamakuu niin että Demi ja Nooa oli vastakkain, väliä vajaa 50cm. Tyypit oli siis todella lähekkäin, tässä jäin Demin eteen kyykkyyn koska häiriö oli kovin suuri, häiriötä oli siis vielä lisää koska pyydettiin vielä Lea ja Ruuti kiertämään Demiä ja Nooaa. Ja hitsi vieköön, tyyppi vilkas muutaman kerran Nooa, mutta pysyi ihan paikoillaan ja oli rauhassa vaikka oli PALJON häiriötä. Mä oon niin ylpeä tosta mun pienestä neidistä, VAU  Täytyy jatkossakin muistaa käyttää kaikki tällaset tilanteet hyödyksi. Oli kyllä todella hyvänmielen treenit. Ja iso kiitos ihanalle siskolle jonka kyydillä pääsin hallille, ja jonka autoa olen muutaman kerran saanut lainata.