Töistä kauheella kiireellä kotiin hakemaan Nita ja sitten vauhdilla koukattiin Lean kautta ja saatiin Ruuti kyytiin. Vähän kaahaten päästiin ajoissa Katille, jossa autonvaihto ja suunta kohti Hyvinkäätä. Oltiin ajoissa perillä joten ehtittiin hyvin verkata koiria ennen agituntia. Tässä päivän rata:

Ekaa kertaa oli treeneissä rata jossa putki tolla tavalla suoraan poikittain puomin alla. Kun rataa käveltiin läpi, ajattelin että toi putki-puomi hässäkkä tuottaa ongelmia, varsinkin kun A:n lähelle ei päässy ohjaamaan kun puomi oli välissä ja sit aika ei riittäny. Mutta kun rataa sitten alettiin treenaamaan niin Nita kyllä käänty putkelta hyvin A:lle vaikka itse olin siinä vaiheessa vielä puomin toisella puolella. Kun nita oli putkessa niin huusin jo "kiipee", mikä meinas et kuuli miltä puoleta mun ääni tuli ja osas myös sen takia kääntyä putkesta oikeelle kohti A:ta. A:n kontaktit oli ok, vaikka ohajsinkin kaukaa. En oo ikinä aikasemmin treenannu A:ta niin että ohjaan yli 5 m päästä, mutta hyvin siis meni. Putkelta kepeille haki hyvin ja ekalla kierroksella vauhtia oli enemmän ku ikinä  ja mulle tuli jo sellanen fiilis että apua en ehi valssata kunnolla niin että saan sen taas ohjattua putkelle, mutta hyvinhän se meni . Putken jälkeen käänty taas hienosti esteille 8. ja 9. kun aloin ajoissa huudella, eli kun Nita oli vielä putkessa. Otettiin viel kepeille lähetyksiä, haki edelleen hyvin, vauhti palautu normaaliin ihan ok vauhtiin. Mutta täytyy todeta että ne ekat kepit, jos sellasen vauhdin sais aina niin voisin jo hyvin kuvitella et se riittäis 1. luokkaan. Nitan vauhtihan on jo muuten radalla hyvää, hitautta on aiheuttanu kepit, mut ne ekat kepit oli kyllä hyvät. Jäi super fiilis niistä!

Toka rata alko samalla tavalla kun eka, A:lle laitettiin lohipala alastuloon, jotta menis hitaammin, A:n jälkeen valssi ja ohjaus putken toiseen päähän ja lähetys puomille, kontaktit ok, ja estelle 7. hyvin josta valssilla lähetys 8:lle ja putkeen ja taas huutelin Nitan putkessa ollessa "este" jolloin käänty hyvin vasemmalle esteille 10. ja 11. Hyvin meni, tokalla kierroksella laitettiin lohipalat myös puomin alastulolle jotta niitä juoksukontakteja saadaan vahvistettua. 

Treenit meni kyllä taas tosi mukavasti, torstaina pitää taas treenailla keppejä, lähetyksiä lähinnä ja myös kutsumalla.