Maanantaina oli HAU:n aksatreenit. Taivas oli tosi tumma ja melkein koko päivän oli satanu, kentällä olikin lätäkköjä mutta niistä selvittiin ja kaatosade alkoi just treenien jälkeen, täydellinen ajoitus! Tehtiin aksarataa, joka oli vähän mielenkiintoinen, putkia oli hassusti ja muutama linja oli aikas vaikeita. Radalla oli muutama paha kohta, lähinnä putkien ansiosta ja sit keinulta muurin kautta putkeen, jossa linja tod. vaikea ja ajoitus oli super tärkee tai meni plörinäks. Tehtiin rata useamman kerran, meni alkuun hvyin ja tokalla kerralla sitte vähän virheitä ja ajoitusongelmia jota sit vielä mietittiin ja vähän vaihdetttiin ohjausta mutta palattiin kumminkin mun ekaan ohjaukseen jota olin miettiny. Radalla oli mm. leijeröintiä, välistävetoja, valssia, takaaleikkauksia ja kuulemma sain vippauksenkin tehtyä. Tosin mulle jäi vähän epäselväks mikä se vippaus on, noh kai se vielä joskus selviää. Pimeitä putkikulmiakin oli, meni ok ja kontaktit ok, vaikka otti 2o2o ihan vinoon.

Talvikauden treeniryhmät julkaistiin maanantaina ja meidän ryhmä ei enää ookkaan sama, osa on vaihtanu toiseen ryhmään. Nitan treenit on lokakuusta lähtien tiistaisin ja saadaan uudet koutsit, hui kun jännää! Penturyhmä tulee meidän maanantain ryhmän tilalle, joten toivotaan parasta että Demin kanssa sinne päästään. Sain jo yhen sähköpostin ja jotenkin ymmärsin että paikka saatiin, mutta tänään tuli viestiä että kukaan ei vielä oo lunastanu paikkaa vaan ensin pitää mennä näyttäytymään ja sitten katsovat sovitaanko ryhmään vaiko ei. Demin kanssa mennään 12.9 näyttäytymään ja sen jälkeen selviää päästtäänkö penturyhmään vaiko ei.

Tänään oltiin Sporttiksella, Nitalle paljon keppitreeniä jossa tein valssia ja persjättöä, hyvin kesti. Otin myös kontakteja A:lla ja esteen kautta kepeille, tässä tuli myös takaakiertoja treenattua. Nitan treenit oli mukavan vauhdikkaat, aina ei pysty hinkata tai vauhti hidastuu entisestään. Demi pääs harjoittelemaan suoraa putkea, joka oli jo pitkä. En tarvinnu tässä apparia koska Demi meni innokkaasti putkeen kun ohjasin ja palkka putken jälkeen suoraan eteen jotta menee vauhdilla koko matkan. Toisena harjoituksena rengasta, jka 10cm korkuinen, siinä vähän edestaaksia hyppyjä niin että appari oli renkaan toisella puolella. Hyvin tämäkin.

Pikkasen ollaan myös tokoiltu. Demi on treenannut kapulan nostoa, pitää jo hetken niin että ehdin pyytää irrotusta. Sivulletulot on mukavan nopeita ja pieni käsiapu riittää. Maahanmenoja ja maassa pysymistä treenattu, oon näitä naksutellu ettei siirry lonkalle ja tää toiminut hyvin. Aikaa en oo kauheesti ottanu, mutta jotain 15 sek. pintaan kyllä pysyy. Nita on harjoitellu peruuttamista ja tässä on edistymistä havaittu! Enää ei tarvii peruuttaa seinän viertä ja osaa peruuttaa suoraan niin ettei oo riskiä astua hännän tai housukarvojen päälle. Peruutus vauhti on myös jo vähän hitaampi, eli kun peruutan muutaman askeleen ja pysähdyn niin en enää löydä Nitaa 2m taaempana vaan nyt jää vaan pa pikkasen vaajaks, hyvä. Kaukoja ollaan kans hinkattu, erillisinä kertoina m-s ja i-s. Enpä nyt tiiä onko kauheeta edistymistä tapahtunu, mutta lisää treeniä vaan. Niin ja liikkeestä istumista, hyvin.