Nitalla vuorostaan ratatreenit, Matin valvovan silmän alla. Rata oli 20 esteen rata, jossa teemana takaaleikkaukset. Esteet oli tänään ainoastaan 40cm koska mentiin medien kanssa samoilla rimoilla kun oltiin ainoat maxit. Vaikeimmat kohdat meille oli takaaleikkaukset kepeille ja 90 asteen kulmassa tulo puomille johon myös tehtiin takaaleikkaus. 

Meillä oli tänään myös siivousvuoro ja se hoidettiin samaan aikaan treenien kanssa. Sillä aikaa kun mä siivosin vessoja oli Nita syönyt kaikki meidän nakit treeniliivin taskusta. Nojoo, kuka tyhmä jättää treeniliivin koiran viereen nakkeineen päivineen. No minä tietty! Nita ei ikinä oo tehny tollasta ni en edes osannu ajatella että treeniliiviä ei vois jättää sen lähettyville. no mutta tyyppi on puikkonokallaan tehnyt tarkkaa työtä koska yhtäkään nakinpalaa ei taskussa enää ollut. Onneks meillä oli mukana leluja niin palkkaus onnistu niillä hyvin. Tyyppi siis sai itse palkattua itsensä ennen treenien alkua, hih laugh

Rataantutustuttaessa mietin kepeille muita vaihtoehtoja, koska Nita ei vielä osaa takaaleikkausta, mutta koska mä menin sen möläyttämään niin sitähän sitten piti treenata cheeky  Kepeille tultiin kahden hypyn kautta  vajaan 90 asteen kulmassa, tässä piti ensin vekata ja sitten tehdä takaaleikkaus, jotta pysty järkevästi ohjata kepeiltä putkelle menon. Keppejen toiselta puolelta ei olis toiminu. Mulla oli ittelläni taas vaikeata vekin kanssa, en vekannut tarpeeksi, vaikka kuinka yritin. Mutta Mattihan piirsi mulle sitten linjat mistä meen jotta teen kunnon vekin enkä kiiruhda takaaleikkaukseen. Ennen vekkiä tosin piti myös ottaa haltuun ja koska Nitalla oli vauhtia ja se irtos hyvin tolla suoralla ni pääs helposti paljon mun edellen jolloin vekin ja takaaleikkauksen tekeminen oli mahdotonta. eli ensin piti saada haltuunotto kunnolla jotta pysty vekkaamaan ja takaaleikkaamaan. Takaaleikkauksen kanssa ajoitus oli tosi tärkee, varsinkin kun Nitalle tää on vielä vaikee kepeillä. Jos aloitin takaaleikkauksen liian aikasiin käänty kepeiltä keskenkaiken pois. Sain kyllä onneks muutaman onnistuneen takaaleikkauksen kepeille ja se tuntu hyvälle smiley koska tää on niin vaikeeta meille. Puomille piti myös ensin vekata ja sit vasta viime tipassa tehdä takaaleikkaus. Nitahan osaa kontakteilla takaaleikkauksen jos tullaan melko suoraa linjaa puomille tai A:lle, mutta tällasella 90 asteen kulmalla homma olikin jo paljon vaikeampaa. Tässä taas ensin vekki ja sit takaaleikkaus, ajotuksen kanssa mulla taas vaikeata. Radan muissa kohdissa ei mitään ihmeempää ollutkaan.