Tokoiltiin tänään Kirsin kanssa Niittarin ostarin kentällä. Suunnittelin lyhkäset ytimekkäät treenit molemmille tytöille. Nita sai tänään aloittaa. Nita aloitti ruudulla, pallo ruudussa, pienen lumikasan takana piilossa. Hyvällä vauhdilla suoraan ruutuun yes Ruutu uudestaan, n. 10m päästä tyhjään ruutuun, kun oli ruudussa kehuin ja heitin pallon palkaksi. Seuraavaksi luoksetulon maahanmeno x 1. Tuli LUJAA, annoin käskyn merkin kohdalla, toteutti käskyn heti, mutta koska oli ilmassa ja laskeutui niin maassa oli 2m päässä merkistä. Sitten suora luoksetulo, vedin narupallon taskusta nopeasti lähdön jälkeen ja vauhti oli entistäkin kovempi. Metallinouto x 1, laukalla edestakas ja sivulletulo hyvä. Seuraamiskaavio käskytettynä, jossa käännökset, sivuaskeleet, peruutukset sekä kaikki temponmuutokset. Kontakti tippu hetkittäin, käännöksissä hieman väljyyttä ja sivuaskeleet oikealle teki, mutta ei sillä uudella tekniikalla jota ollaan treenattu. Peruutus ei niin hyvä, kun mun käsky oli outo. Otin kaavion jälkeen vielä muutaman toiston pelkkiä sivuaskeleita sekä peruutusta, jotka onnistui. Palkkasin Nitaa narupallolla kaikissa muissa liikkeissä paitsi seuraamisessa. Leikki oikein innokkaasti. Intoa oli muutenkin ja se hieman purkautui ääntelynä liikkeiden välissä.


Demin treenin aloitin kentän toisessa päässä leikkimisellä. Päätin taas kokeilla, että mitä jos leikittäis ja hitsit Demihän innostu! laugh Heittelin Demille sellasta verkkopalloa, ja tyyppi tykkäs siitä (onhan se sillä toki kotona leikkinyt mutta että treeneissä kun mulla on liivi päällä). Demi haki palloa ja loikki pallo suussa ja ravisteli sitä ihan kuin vetolelua, hih söpö! Tajuisn kerrankin lopettaa leikin ajoissa, ennen kuin Demi leipääntyy, eli pisteet mulle wink Siirryttiin sitten kentän toiselle laidalle, jossa oli ruutu. Kirsi oli sinne vienyt palkan sillä aikaa kun leikin Demin kanssa. Lähti ruutun käskystä, mutta oli selkeesti vähän epävarma, tämä näkyi vauhdissa. Uusi toisto ja tällä kertaa lähti lujaa, hyvä. Vauhtinouto, eka meni vähän plörinäksi, koska Demi ei katsonut kun heitin kapulan ja kun lähetin niin oli hetken että missä häh, kunnes bongas kapulan. Juoksin karkuun heti noston jälkeen koska halusin Demin laukkaavan takasin, niinkuin tekikin. Otin vielä uudestaan, nyt hyvä. Loppuun seuraamista. Ensin yhtä askelta, niin että Kirsi naksutteli jotta pystyin katsomaan vain ja ainoastaan suoraan eteen. Nämä askeleet oikein hyviä. Sitten pidempi pätkä, käännöksellä ja edelleen niin että Kirsi sano milloin palkata. Seuraamisen suora pätkä oli oikein hieno.   


Tässä vielä muutama Kirsin ottama kuva Demin seuraamisestaPalkkasin ruudun, noudot ja seuraamisen nakeilla, mutta päätin extempore olla hurja. Nimittäin päätin kokeilla leikkimistä vielä tämän kaiken hyvä jälkeen. Sama verkkopallo kehiin ja demihän innostu jälleen. olin ihan et WTF?? mun koira leikkii vaikka on just syönyt nakkia heartTää oli ihan huippuhetki! Heittelin Demille palloa ja päästiin jopa repimään sitä, Demi kun tykkää repiä sitä pientä verkkopalloa, ihan kunnolla piti kiinni, koska pystyin pitämään vastaan smiley

Loppuun vielä paikallamakuu Nooan kanssa. Etäisyys muhun 12 m, aikaa yhteensä lähemmäs 2 min. Kehuin muutaman kerran ja kävin kerran palkkaamassa. Demi nousi istumaan kerran, kun Nooa söi palkkaansa siinä lähellä. Nooa siis vapautettiin ennen Demiä. Käskin Demin uudestaan maahan ja jatkoin vielä hetken, hyvin pysyi pienestä mokasta huolimatta.

Käytiin vielä Niittarin ostarilla, kiiltävällä ja liukkaalla lattialla hengailemassa ja tehtiin myös mini tokot. Mentiin myös toiseen kerrokseen jossa otin muutaman sivulletulon, muutaman askeleen seuraamisen sekä lyhyen (15 sek.) paikallamakuun. Ei ongelmia erilaisessa ympäristössä.

Oli ihan mahtavat treenit, lyhkäset ytimekkäät, mutta niin hyvän mielen treenit kuin olla ja voi! Kiitos Kirsi seurasta!