Käytiin siskon luona kylässä. Nita oli ihan innoissaan kun pääsi autosta ja näki missä olimme, ajattelin että innostus kyllä laantuu kun päästään rappukäytävään, mutta ei. Nita meni reippaasti portaita kohti ja lähti heti kipuamaan niitä ylös, aikaisemmin on vähintäänkin hetken aikaa miettinyt, mutta nyt siis ei enää sitäkään, hyvä Nita!. Siskollani on kaksi kilpikonnaa jotka asustavat isossa terraariossa, Nita ei ole koskaan nähtävästi kiinnittänyt niihin mitään huomiota koska tänään Nita teki ahaa-elämyksen ja näki terrariossa jotain. Oli kilpikonnista kyllä kiinnostunut, mutta pelkäsi niitä. Ei uskaltanut mennä ihan terraarion viereen vaan katseli kauempaa ja joka kerta kun ne liikkuyivat niin Nita pakitti muutaman askeleen. Tämä on jotenkin niin outoa koska olen Nitan kanssa käynyt kylässä monta kertaa siskollani eikä koksaan ole reagoinut terraarioon mitenkään, paitsi siis tänään. Kaiken lisäksi Nita on tottunut kilpikonniin koska vanhempieni luona on kilpikonna, joka tosin on aina lattialla ja Nita on siis ihan pennusta asti tullut hyvin tämän kyseisen konnan kanssa juttuun... joten sen takia tämänpäiväinen reaktio oli jokseenkin outo.

Kävimme iltapäivällä Kannelmäessä siskoni kaverin luona, jolla on kaksi espanjanvesikoira urosta. Alkuun otettiin pientä tokoilua, koska halusin saada uusia häiriötekijöitä treeniin. Tämä osoittautui todella tarpeelliseksi, koska Nitan keskittyminen oli aika hakusessa. Tein kaikki alokasluokan liikkeet paitsi hypyn ja paikallaolo kesti vain 1min 30 sek. Seuraamisissa oli tällä kertaa eniten vaikeuksia, Nitan oli vaikeata mennä Caban ja Mokon ohi, tässä kohtaan kontakti hävisi joka kerta. Tästä siis opimme että tarvitsemme paljon häiriötreeniä ennen kisoja.

Menimme koiriens kanssa vielä lenkille, koirat sai olla vapaana ja leikkiä keskenään. Nita leikki vain Ruutin kanssa, Caba (espanjan vesikoira) oli ihan innoissaan Nitasta taisi olla hyviä tuoksuja koska Caba ei siis päästänyt Nitaa hetkeksikään silmistä. Caba hyppi Nitan selkään mistä Nita ei oikeen innostunut, ja lopputulos oli se että Cabaa ei voinut pitää vapaana kun ei antanut Nitan olla rauhassa. Koirat sai kumminkin liikuntaa kun juoksivat siellä niityllä ja viihtyivät siellä hyvin.