Tänään oli ekat agitreenit Hakkilassa, Vantaalla. Ollaan kesäksi siirrytty Hakkilaan kun Juvanmalmille ei saatu hallivuoroa touko-elokuuksi. Monica oli jo aikasemmin tällä viikolla käyny tutustumassa paikkaan ja totesi että ei liikoja kannata odottaa paikalta. No ei mulla kovin suuria odotuksia ollu, mutta täytyy sano että oli kyllä SUURI pettymys koko halli. Ollaan siis saatu viime syyskuusta asti treenata ihan loistavissa olosuhteissa joten tollanen ns. normi halli oli kyllä ihan kamala kokemus! Meillä on siis puolikas halli käytössä, pitäis olla 500 neliöö, mut vaikutti kyllä pienemmältä kuin Juvanmalmi vaikka siellä on tilaa 400 neliöö. Hallin pohja on jotain kivituhkaa, hyvin oli onneks tampattu ja kuulemma kasteltu joten ei siinä pohjassa sinänsä mitään vikaa ollu... mut mut... hallissa oli mun mielestä kyllä jotenki pölystä ja se kivituhka kyllä likaa tosi paljon. Vaatteet oli ihan kamalannäkösiä treenin jälkeen. Tää kuulostaa varmaan siltä et oon joku hienohelma, mutta kun en oo. No mutta päästiin kumminkin treenaamaan ja onhan se halli tietty parempi ku ulkokenttä ainaki sit ku sataa kaatamalla.

Rakennettiin kaks pientä tehtävää kentälle (eipä sinne kauheesti muuta olis mahtunukkaan). Tosin hallissa ei ollu meillä muutenkaan kyllä ideana treenata mitään rataa koska niitä treenataan Hyvinkäällä joak viikko joten ideana oli treenata tekniikkaa ja ohjauksia. Eka tehtävä oli sellanen kolmen esteen suora jonka jälkeen putki joka U:n muotonen. Tässä oli siis ideana treenata eteenlähetyksiä. Eteenlähetykset suju ihan hyvin, tosin palkkaa ei voinu jättää maahan kun sit Nita juoksi etseiden ali, joten Monica heitti aina pallon kun Nita oli suorittanut esteet "eteen" käskyllä. Putkeen en saanu sitä kun kerran, se hämmens Nitaa jotenki, meni siis siinävaiheessa hyvin ne kolme estettä mutta putkeen menoa jäi miettimään. Tätä täytyy kyllä treenata että eteelähetyksissä on muitakin kuin perusesteitä. Toinen tehtävä oli sellanen jossa kaks estettä vinosti ja vähän matkan päässä  kepit jonka jälkeen putki. Tässä ideana oli treenata kepielle lähestymisiä eri kulmista. Riippuen siitä kummalta esteeltä lähetit koiran kepeille niin tuli joko avo- tai pimee kulma kepeille. Ja putken jälkeen, riippuen kumpaan suuhun lähetit nii sai treenattua kepeillä ohjausta kummaltakin puolelta. Alkuun Nita ei löytäny keppejen suulle ilman haltuunottoa ja kunnon ohjausta, mutta loppua kohen meni oikeesta kohtaa sisälle pelkällä "kepit" käskyllä .

Treenien jälkeen ajettiin vanhempien luo hakemaan Ronja ja mentiin Puolarmetsään lenkille. Mentiin keskuspuiston metsiin rämyämään. Nita ja Ruuti otti ilon irti, paineli taas menemään kuin viimeistä päivää . Ronjakin oli yllättän vauhdikas, en muista millon se olis menny 50 m edellä ja Ruuti ja Nita perässä. Yleensä Ronja tulee vikana keppi sussa, mutta tänään oli vauhti päällä.