Keskiviikkona lähdimme Pian kanssa iltalaivalla Ruotsiin. Aamulla olimme perillä ja matka jatkui autolla kohti Täbyta. Kävimme ensin pentueen isän ja isoisän omistajan luona, Solweig ja hänen miehensä ottivat meidät aamusta jo vastaan. Aamupäivä vietettiinkin Täbyssä ja keskipäivällä matka jatkui kasvattajan luokse Stavbyhyn. Pennut olivat ulkona pihalla ja siellä oli yksi trikki joka touhusi yksinään kun muut pennut nukkuivat kasassa vähän kauempana. Aidan luo saavuttuamme trikki ryntäsi heti aidan luokse häntä heiluen. Tämä trikki oli meidän Demi  Tutustuimme pentuihin ja kasvattajan muihin koiriin, kovin olivat avoimia ja sosiaalisia. Iltapäivällä lähdimme takaisin Solweigille jossa Demi pääsi puutarhaan pentuaitaukseen. Demi oli heti todella reipas, tutustui uuteen ympäristöön ja otti nokoset. Illalla matkamme jatkui takaisin tukholmaan ja Viking Linen satamaan. Onnistuimme eksymään muutaman kerran ennen kuin perille löysimme, ajoissa kumminkin. Laivalla olimme lemmikkihytissä ja siellä reipas neiti jatkoi tutustumistaan uuteen tilaan. Välillä Demi leikki ja sitten taas nukkui. Yö meni todella rauhallisesti, ei itkua ei huutoa. Automatkakin kotiin sujui hyvin.

Kotona on ollut edelleen reipas. Tutkii ja touhuaa ja sitten taas vähän nukutaan. Omalla pihalla ollaan käyty ja myös lenkillä, Demi oli suuren osan ajasta sylissä, kun ei voinut pistää pientä kävelemään niin paljoa. Nita on Demistä vähän ihmeissään, mutta käyttäytynyt juuri niin kuin oletinkin. Nita väistelee Demiä ja menee mielellään eri paikkaan makoilemaan. Jos pennun ohi pitää päästä niin sitten kierretään mahdollisimman kaukaa. Kiltti Nita on, mutta toivoisi varmaan meidän palauttavan Demin niin että rauhallinen elämä voisi jatkua. Demi on myös jo vähän käynyt Nitan hermoille. Demi on roikkunut Nitan hännässä ja kauluskarvoissa. Nita yritti kiltisti vaan siirtyä ja vaihtaa paikkaa, mutta mitäs Demi tekee menee perässä ja jatkaa. Jonkun aikaa Nita kesti, mutta lopulta haukkasi pari kertaa ilmaa Demin pään luona jolloin pentu jätti Nitan rauhaan. Olen iloinen että Nita osasi kertoa Demille ettei tykännyt hänen teoistaan ja toisaalta että Demi ymmärsi jättää Nitan rauhaan. Toivon että noista kahdesta tulee vielä hyvät kaverukset.

Sijoitusnarttu Demi 

Demi laivan hytissä.

Kiitos vielä Mironik´s Monica kun myit Pialle tämän ihastuttavan tytön ja vielä suurempi kiitos Pialle että halusit sijoittaa neidin meille.